Danske mestre hos Vejle Taekwondo Klub

Tre vejlensiske guldmedaljer og en broze ved DM i Taekwondo Teknik

Der er netop blevet afholdt Danske Mesterskaber i Taekwondo Teknik i Strib. Og det kan såmænd helt godt med medaljehøsten hos Vejle Taekwondo Klub.
Ved den lejlighed fik klubben nemlig tre nye danske mestre:
Formanden for VTK, Christina Bruun Nielsen deltog i sit 4. stævne efter tre års pause. Ved siden af bestyrelsesarbejdet i klubben og jobbet som erhvervsrådgiver i Middelfart Sparekasse, lykkedes det Christina på kun tre uger at træne sig op til dette stævne – og blive Dansk Mester. Noget af en præstation.
Også Dannie Frederiksen havde holdt en længere pause. Hans sidste stævne var DM i dec. 2010! Dannie var oppe mod nogle hårde modstandere men havde en sikker stil – og blev ligeledes Dansk Mester – foran to talentholdsudøvere.
Claus Blaabjerg?s deltagelse var blot hans anden i rødbæltegruppen. Men hans præstation var uden vaklen – og endnu et Dansk Mesterskab var en realitet.
Camilla Bruun Nielsen deltog i mixpar med Jakob Borchert Vahlun fra Sønderborg Taekwondo Klub. Her var de oppe mod bl.a. 2 landsholds mixpar. De leverede nogle flotte poomseer og var meget tæt på en sølvmedalje - med 0,1 point i margen til 2. pladsen.
Så: Bronze til Camilla og Jakob i mixpar.
Camilla blev genudtaget til talentholdet.
I hele efteråret 2011 har talentcentret i Vejle Taekwondo Klub haft besøg af landsholdsudøver Jonas Bryde, som har stået for en målrettet tekniktræning med henblik på DM 2011. Der har været udøvere fra Fredericia og Sønderborg til disse træninger, foruden Vejle klubbens egne udøvere.
Jonas Bryde har også sagt ja til at undervise i klubben i 2012.

Publiceret 10 December 2011 12:00