Køgenserne var langt fra flyvende i første halvleg af den sidste kamp imod Næstved, hvor holdet kom bagud med otte mål, men med en super anden halvleg lykkes det at få et enkelt point. (Foto. JCJ).

Køgenserne var langt fra flyvende i første halvleg af den sidste kamp imod Næstved, hvor holdet kom bagud med otte mål, men med en super anden halvleg lykkes det at få et enkelt point. (Foto. JCJ).

En uforudsigelig størrelse

Sådan betegner Team HK Køges træner, Lars Nedergaard, søndagens modstander fra Team Sydhavnsøerne, som samtidige er 2.divisionsmandskabets sidste kamp før julepausen

Af
Af Martin Van Dijk

HÅNDBOLD: Med udgangspunkt i tabellen så er Team HK Køge favoritter før søndagens udekamp imod Team Sydhavsøerne 2.
Køgenserne indtager nemlig en øjeblikkelig fjerdeplads, mens hjemmeholdet er placeret på niendepladsen. Team Sydhavsøerne 2 er dog en ubekendt størrelse, og især når de spiller på hjemmebane.
-Vi skal spille kampen lige efter, at deres førstehold har spillet i 1. Division. Det betyder, at der er mulighed for, at der kommer spillere ned og hjælper andenholdet, og i de kampe, hvor der har været det, da har de været rigtig gode. Så hvis der kommer spillere ned, så kan det blive ganske svært at bevare statussen som ubesejret på udebane, men hvis ikke, så er det en kamp, vi sagtens kan vinde, siger Lars Nedergaard.
Kampen er som nævnt den sidste før julepausen, og dermed kan man også gøre lidt status for den første halvldel af sæsonen, som debutanter i 2. Division.
-Vi har hele tiden haft en målsætning om top fem, eller i hvert fald at vi gerne vil samle lige så mange point, som vi har spillet kampe, hvilket burde være nok til at overleve i rækken. Hvis vi vinder, så har det været en super halvsæson, for så har vi hentet 14 point i 11 kampe og holder julepause på tredjepladsen. Taber vi, så har det stadig været en godkendt halvsæson med 12 point for 11 kampe, så jeg synes ikke, at vi på nogle måder er presset, siger Lars Nedergaard.
Team Sydhavsøerne 2 - Team HK Køge søndag den 11. december kl. 16.30.

Publiceret 10 December 2011 17:15