Jacob Haag er ny cheftræner for de kvindelige seniorer i FC King George.

Jacob Haag er ny cheftræner for de kvindelige seniorer i FC King George.

Jacob Haag er ny kvindetræner i King George

Af
/rwe

Det er ikke længe siden, at Finn Møller blev præsenteret som ny sportschef i fodboldklubben FC King George, men han har allerede været på arbejde.

Sammen med klubbens næstformand, Morten Vølstad, har han nemlig været på jagt efter klubbens nye cheftræner for de kvindelige seniorer. Med Jacob Haag som "trofæ" er den jagt slut nu, og dermed vender Jacob Haag tilbage til afdelingen, som han forlod for ét år siden.

- Vi har været i dialog med flere spændende emner, som alle har været interessante på hver deres måde, siger næstformand Morten Vølstad, mens Finn Møller supplerer:

- Vi har lagt vægt, at vedkommende skal kunne bringe afdelingen i den retning, som vi ønsker. Derudover har vi selvfølgelig kigget på, hvor vi har fået mest for pengene, og her har vi vurderet, at Jacob var den bedste løsning for klubben på nuværende tidspunkt.

Jacob Haag stod i efteråret i spidsen for klubbens herreseniorhold i Serie 2, men ser dog frem til igen at arbejde med pigerne.

- Der er et stort potentiale i holdet, og jeg tror helt sikkert, det kan blande sig i toppen af rækken, ligesom man har gjort de foregående sæsoner, siger Jacob Haag. Modsat sidste gang Jacob Haag var tilknyttet afdelingen, er der ikke tale om en midlertidig løsning, men en permanent aftale. Det er således aftalt, at Jacob Haag står i spidsen for afdelingen de kommende to år.

Udover Jacob Haag som afdelingens nye cheftræner, kunne man mandag aften også præsentere en ny assistenttræner, samt en ny holdleder. Assistenttræner bliver Thomas Berge Ellingsen, mens Mette Falkenhøj vender tilbage som holdleder.

Publiceret 10 December 2011 12:00