Mikael Simpson.

Mikael Simpson.

Massivt musikprogram på Tapperiet

Mikael Simpson og Malk De Koijn er forårets to hovednavne.

MUSIK: Der er lagt op til en massiv marts måned 2012 på Tapperiet i Køge, hvor sløret nu er løftet for forårets to hovednavne på musikprogrammet. Begge navne går på scenen i marts og favner bredt i forhold til publikum, smag og genre.
Lørdag den 3. marts er det mesteren af behagelig og velproduceret melankoli Mikael Simpson der gæster ungdomskulturhuset med opbakning fra det dansksprogede indie-rock band Ulige Numre som opvarmning.
Det er snart to et halvt år siden, at Mikael Simpsons femte album ”Slaar Skaar” endnu engang begejstrede og imponerede de danske musikmedier med topkarakterer i anmeldelserne.   
Succesen blev yderligere understreget af, at singlen ” Inden Du Falder I Søvn” blev det mest spillede danske nummer på P3 i samme år, samt udsolgte koncerter landet over.
Nu er Mikael Simpson klar til igen at begive sig på tour – denne gang med sange fra det nye album "Noget Laant, Noget Blaat”, som han har lavet sammen med makkerparret Asger Baden og Peder.  Ligesom de forrige plader har også dette album fået en fremragende modtagelse. 
Der kan således forventes en kavalkade af fortryllende numre fra Mikael Simpson, når han går på scenen på Tapperiet denne første lørdag i marts 2012.
Senere på måneden, fredag den 23. marts, indtager dansk hiphops ukronede konger Malk De Koijn Tapperiets koncertsal, som første sjællandske stop på deres forårsturné.
Efter en årrække på køl, besluttede Malk De Koijn i 2009 sig for at vende tilbage og igen invitere indenfor i deres rablende, rutsjende, temposættende, eksperimenterende og ordjonglerenede univers, hvilket reelt var starten på et comeback langt udover det sædvanlige.
To år senere havde Tue Track, Geolo G og Blæs Bukki lagt sidste hånd på rap-trioens tredje langspiller. Et album der skulle følge op på de to mesterværker ”Smashhit in Aberdeen” og ”Sneglzilla”.
Da albummet ”Toback To The Fromtime” blev udgivet 19. september 2011 var de fire hertil annoncerede efterårskoncerter for længst udsolgt og 2 extra-koncerter sat i salg og albummet fik en fantastisk modtagelse af anmeldere og publikum.
Billetter til de to koncerter kan købes i forsalg på www.billetlugen.dk eller på Tapperiet.

Mere end musik

Ud over de to musikalske highlights og øvrige navne på musikprogrammet byder Tapperiet vanen tro på en bred vifte af spændende ungdomskulturelle aktiviteter og arrangementer. Bob-turnering, minibiograf for kultfilm, ungdomsskolens musical ”Interlude”, skate-events, diverse workshops samt quizaftner kan nævnes som del heraf.
Disse aktiviteter og arrangementer vil som foråret skrider frem blive programsat og opdateret på Tapperiets hjemmeside www.tapperiet.nu og facebookside, hvor man således løbende kan danne sig et overblik over husets program.
pm

Malk De Koijn.

Malk De Koijn.

Publiceret 10 December 2011 15:15