Formand for Teknik- og Miljøudvalget Brian Hemmingsen.

Formand for Teknik- og Miljøudvalget Brian Hemmingsen.

Ny ordning for erhvervsaffald i Greve

GREVE: Erhvervsvirksomheder, der vil bruge genbrugspladsen MiljøCenter Greve i 2012, skal snarest tilmelde sig en ny ordning, og gebyrerne for brug af genbrugspladsen vil blive ændret.
Din virksomhed har fra 1. januar 2012 kun adgang til genbrugspladsen MiljøCenter Greve, hvis virksomheden har tilmeldt sig en ny ordning for 2012. Sådan er beskeden i et brev til de erhvervsdrivende i Greve Kommune, som i disse dage udsendes fra rådhuset.
Hvor virksomhederne hidtil har betalt gebyr efter antallet af ansatte i virksomheden, skal man nu betale et gebyr pr. bil, som benytter genbrugspladsen. Det vil derfor være meget individuelt, om genbrugspladsgebyret for den enkelte virksomhed stiger eller falder.
Den nye ordning betyder konkret, at hver bil bliver forsynet med et klistermærke og et adgangskort. Klistermærket vil lette kontrollen på genbrugspladsen, og adgangskortet vil gøre det muligt at indsamle data omkring brugen.
- Med den nye ordning tilbyder vi virksomhederne et mere enkelt system, hvor betalingen i højere grad afspejler, hvor meget den enkelte virksomhed benytter genbrugspladsen, siger formand for Teknik- og Miljøudvalget Brian Hemmingsen.
- Samtidig får vi et bedre grundlag at vurdere ordningen på, så vi kan få en endnu bedre og varig ordning omkring erhvervsaffald i Greve Kommune.
Man finder de forskellige erhvervsaffaldsgebyrer på www.greve.dk/takster og mere om genbrugspladsordningen på www.greve.dk/eag
pm

(Colourbox).

(Colourbox).

null

Publiceret 10 December 2011 09:00