Kurt Rann var en vigtig del af HFK's jubilæumsudvalg ved 100 års jubilæet i 2006. Rann ses længst til venstre i bagerste række.

Kurt Rann var en vigtig del af HFK's jubilæumsudvalg ved 100 års jubilæet i 2006. Rann ses længst til venstre i bagerste række.

Ranns store aften

Kurt Rann blev udnævnt til Haderslev Fodbold Klubs blot 14. æresmedlem

Af
pra

- Haderslev Fodboldklubs bestyrelse har besluttet at tildele Kurt Rann klubbens højeste udmærkelse ved at udnævne Kurt til det kun 14. æresmedlem i klubbens 105 årige historie, bekendtgjorde formand Teddy Pedersen på dagen.
Kurt Rann har siden 1979 – kun afbrudt af et par år – været en særdeles aktiv træner og leder i Haderslev Fodboldklub. Han startede som træner for miniputterne og blev i 1986 ungdomsformand samtidig med at han fortsatte trænergerningen. I 1995 blev han formand for seniorafdelingen, og det er han stadig, ligesom han er medlem af bestyrelsen.
- Kurt er bl.a. hædret med HFKs lederpokal, HFKs klubnål, JBUs sølvnål og JBU Region 4s lederpris for sin utrættelige, frivillige og helt igennem ulønnede indsats for medlemmerne i HFK. Han har sin del af æren for, at HFKs medlemstal siden starten af 90?erne er steget fra godt 400 til omkring 1000 aktive medlemmer, hvilket p.t. gør klubben til én af Jyllands største fodboldklubber målt på antal medlemmer, fortalte formanden til forsamlingen.
- I 2006 fyldte HFK 100 år. Kurt Rann var naturligvis medlem af jubilæumsudvalget, som planlagde en hel del arrangementer i årets løb. Bl.a. var Kurt Rann primus motor på jubilæumsbogen, der blev udgivet i samarbejde med Haderslev Byhistoriske Arkiv.
Kurt Rann er i det civile jurist. Han fik i sin tid sin uddannelse i Aarhus på rekordtid, for – og det lægger han ikke skjul på - hurtigst muligt at kunne vende tilbage til Haderslev og fodboldklubben. Se det er en rigtig klubmand og ildsjæl, der altid sætter klubben over egne interesser, sagde HFKs formand.

Mere hæder til Rann

Efter ansøgning til DBU har unionen meddelt, at de har tildelt Kurt den næsthøjeste udmærkelse i DBU, som er DBU?s sølvnål for mindst 25 års frivilligt arbejde til gavn for dansk fodbold.
En DBU repræsentant var tilstede ved generalforsamlingen og overrakte den fornemme hæder til det nyslåede æresmedlem.

Publiceret 10 December 2011 12:00