SønderjyskE tabte lørdag hjemme til Nordsjælland efter en skidt indsats.

SønderjyskE tabte lørdag hjemme til Nordsjælland efter en skidt indsats.

Tamt SønderjyskE-hold skuffede

SønderjyskE spillede en dårlig kamp på hjemmebane og tabte til Nordsjælland

Af
Mikkel Hansen

SønderjyskE leverede lørdag sæsonens dårligste hjemmekamp, da holdet tabte 25-28 til Nordsjælland i håndboldligaen efter 12-13 ved pausen.
De to hold var meget lige i første halvleg, men efter pausen trak Nordsjælland for alvor. På et tidspunkt var hjemmeholdet bagud med hele otte mål, og kun en god indsats de sidste 10 minutter begrænsede nederlaget. Defensivt leverede SønderjyskE en fornuftig indsats, men angrebsspillet var usammenhængende og præget af mange fejl.
- Jeg er helt vildt skuffet og flov på holdets vegne. Det er første gang, at vi for alvor skuffer på hjemmebane. Jeg føler slet ikke, at vi er med i kampen de første 50 minutter. Vi spiller uden vilje det meste af kampen, og det skal der laves om på til næste hjemmekamp den 29. december, sagde SønderjyskE's sportschef Simon Lindhardt til lokalavisen.dk efter kampen.
- Vi skuffer både individuelt og kollektivt. Der er mange, der skal kigge indad den kommende tid, sagde Simon Lindhardt.
Også træner Morten Henriksen var utilfreds med indsatsen.
- Vi har store individuelle udfald, der belaster kollektivet. Der er flere spillere, der falder helt sammen i dag, sagde træneren, der skal arbejde med holdets mentalitet.
- Når tingene går godt, er der mange, der glemmer de gode dyder som hårdt arbejde, sagde Morten Henriksen, der skuffet over den svingende indsats hos nøglespillere som Mikkel Ibsen, Rune Ohm og Martin Hansen.
SønderjyskE's målmand René Villadsen, der gjorde en fornuftig figur, erkendte at holdet har haft for store udsving.
- Alle hold har udsving, men vores er alt for store. Når vi på kort tid kommer bagud med 6-8 mål, er det næsten umuligt at komme tilbage igen. Dem har vi desværre haft i nogle kampe.
- Det var skide sjovt, da det gik godt, men nu er det lidt op ad bakke for os. Vi arbejde med det mentale og rykke tættere sammen som hold, sagde René Villadsen.
Kampen bød på en debut, da unge Morten Lybæk spillede sin første kamp for SønderjyskE's førstehold. Fløjspilleren, der er en af klubbens talenter på 2. divisionsholdet, var med som erstatning for den skadede Henrik Storm Pedersen.

SønderjyskE - Nordsjælland 25-28 (12-13)

Målscorere for SønderjyskE:
Martin Hansen 6 mål, Anders Zachariassen 5, Maik Makowka og Casper Zachariassen 3, Hans Martin Asmussen 2, Mikkel Ibsen, Kenneth Bach Hansen Rune Ohm, Kenneth Peters ,Lasse Andersen og Mads Bjørn 1.
Udvisninger: SønderjyskE 1, Nordsjælland 5

Publiceret 10 December 2011 17:25