Hærværk mod juletræer på Køge torv

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi for tidsrummet fra fredag den 9. december kl. 07.00 til mandag den 12. december kl. 07.00.

KRIMINALITET: Politiet i Køge modtog søndag formiddag kort før kl. 10.00 en anmeldelse fra Torvet i Køge, hvor en juletræshandler kl. 09.30 opdagede, at juletræer og netmaskine var smidt rundt i området.
Desuden var et stort juletræ væltet og smidt ud fra indhegningen.
Hærværket har fundet sted mellem lørdag kl. 20.00 og søndag kl. 09.30. Eventuelle vidler må meget gerne rette henvendelse til politiet på 114.
Indbrud i cafeteria – Greve.
Fredag kmorgen l. 07.24 fik politiet anmeldelse om indbrud i Grevehallen, Lillevangsvej, hvor der fredag kl. ca. 05.00 blev knust et ovenlysvindue. Stjålet chokolade fra køkken og lager.
Brand – Stevns.
Lørdag kl. 19.56 kørte politiet til Østerhøjvej, hvor der var opstået brand i et soveværelse, formentlig fordi et halogenspot var faldet ned i sengetøjet. Husets beboere blev kørt på skadestuen til kontrol for røgforgiftning.
Spirituskørsel - Greve.
Lørdag kl. 20.00 blev en 56-årig mand fra Ishøj anholdt for spirituskørsel på Greve Strandvej i Greve. Den 56-årige blev løsladt efter blodprøve.
Brand – Greve.
Lørdag aften kl. 22.08 brændte to plastikcontainere  i Tjørnelyparken uden for et vaskeri. I forbindelse med sagen blev en 14-årig dreng fra Greve anholdt. To 13-årige fra Greve blev ligeledes tilbageholdt af politiet og afhørt til sagen. De tre blev lukket ud fra politistationen senere på natten. De sociale myndigheder vil nu blive involveret i sagen.
Uro – Store-Heddinge.
Natten til søndag kl. 03.37 blev der anmeldt om uro på et diskotek i Store-Heddinge. Det lykkedes politiet at få dæmpet gemytterne. Ingen blev anholdt.
Spirituskørsel – Solrød.
Søndag morgen kl. 03.50 anholdt politiet en 18-årig mand fra Solrød, der sigtes spirituskørsel. Politiet sørgede for, at der udtaget en blodprøve af den 18-årige, der blev løsladt senere på natten.
Mistænkeligt forhold – Solrød Strand.
Søndag eftermiddag kl. 16.50 fik politiet anmeldelse fra Solrød Centret, hvor en anmelder havde bemærket en skinne på hæveautomaten til Nordea. Anmelderen havde selv fjernet skinnen og fik dermed sine penge ud.
Politiet undersøgte automater i omkring centret. Ingen andre skinner fundet på hæveautomater.
Der blev ikke fundet nogen mistænkelige personer i nærområdet, men et vidne bemærkede en mand, der luskede rundt i området omkring kl. 16.30.
Manden beskrives som ca. 35 år, 180 cm høj, slank. Han havde en sort skindjakke og en kort strikhue.
Uro – Greve.
Søndag kl. 23.14 kørte politiet til Digehuset i Greve, hvor der var uro i en billardklub, hvor fire personer var gået ind og provokere de øvrige spillere.
Politiet bortviste de fire fra stedet.
pm

Publiceret 12 December 2011 12:00