Musikskolens julekoncerter er en hyggelig tradition. Og koncerten i Sct Nicolai Kirke bliver ekstra stor.

Musikskolens julekoncerter er en hyggelig tradition. Og koncerten i Sct Nicolai Kirke bliver ekstra stor.

Julekoncerter med Musikskolen

Vejle Kommunes Musikskole præsenterer også i år en række julekoncerter.

Julens smukke toner er klar til at fylde forskellige kirker i og omkring Vejle, når musikskolen i Vejle Kommune byder på julekoncerter.
Den 13. december er der koncert i Jelling Kirke. Den 14. december er der koncerter i Sct. Nicolai Kirke, Vejle og Egtved Kirke. Og den 15. december er der koncert i Gauerslund Kirke.
Alle koncerter begynder klokken 19, og der er gratis adgang.
Koncerten den 14. december i Sct Nicolai Kirke er lidt speciel. Musikskolens ungdomssymfoniorkester, Venus, har henlagt sin efterårskoncert til denne julebegivenhed.
Musikskolen møder derfor med op mod 100 medvirkende ved denne koncert, der byder på uddrag af Messias af Händel og korsangere fra musikskolen samt Cantemus-koret, som ledes af skolens sangpædagog Bente Valentin.
Derudover medvirker musikskolens hornensemble og enkelte sangsolister. Koncerten slutter med den traditionsrige ?Dejlig er jorden? som fællessalme – og inden da har ?I mørke og kulde?, hvis tekst er skrevet af kirkens sognepræst Karsten H. Petersen og musikken af musikskolens chef, også været afprøvet som fællessalme.

Publiceret 12 December 2011 17:15