(modelfoto: COlourbox

(modelfoto: COlourbox

Mænd sparkede liggende offer

En 20-årig mand rendte ind i en ubehagelig omgang øretæver, da han en sen nattetime i lørdags gik af Læderstræde i Roskilde. Det blev han passet op af tre mænd, der bad om hans pung.
Men da den 20-årige ikke ville udleverer den slog de ham i gulvet, hvorefter de slog og sparkede ham på overkroppen og i hovedet.Midt- og Vestsjællands politi efterlyser vidner til episoden og har udsendt følgende signalement af de tre mænd:

  1. Mand, midt i 20’erne, ca. 185 cm høj, spinkel af bygning, udenlandsk af udseende, mørk i huden, havde en stor, kroget næse, ligesom han havde et tyndt sort skæg langs kæbeparti. Han var iført sort hættetrøje, mørkeblå cowboybukser og hvide kondisko muligt mrk. T.N-Nike. Han talte endvidere dansk med udenlandsk accent.
  2. Mand, midt i 20’erne, ca. 180 cm høj, kraftig af bygning. Han var iført sort hættetrøje, bar sort kasket under hætten, sorte handsker, mørkeblå cowboybukser baggy og sorte sko muligt mrk. Adidas. Han talte dansk uden accent.
  3. Mand, midt i 20’erne, ca. 170-175 cm høj, alm. af bygning, lys i huden. Han var iført sort hættetrøje, mørke joggingbukser og sorte kondisko. Han havde tatoveret et bogstav på 1. led af hver finger på venstre hånd. Talte dansk med ”vestegns-accent”.

Publiceret 12 December 2011 11:30