Forever 2 Wheels afholdes fredag den 3. og lørdag den 4. februar 2012.

Forever 2 Wheels afholdes fredag den 3. og lørdag den 4. februar 2012.

Motorcykelmesse udvider

”Forever 2 Wheels” i Fredericia kører alene i front

Mangen en motorcykel-entusiast lider givetvis under en lettere vinterdepression, nu hvor slud og kulde præger billedet, og hvor MC-sæsonen synes endog meget langt væk. Tilmed hersker der også kuldegrader i MC-branchen, der på grund af tidernes ugunst har aflyst et par af de traditionelle udstillinger herhjemme. Men fredericianske Carsten Bøttern går den modsatte vej.
Carsten Bøttern har besluttet at udvide messen ?Forever 2 Wheels?, således at den nu for første gang kører over to dage. Det sker fredag og lørdag den første weekend i februar.
- Jeg føler i høj grad en forpligtelse over for udstillere og besøgende, nu hvor messen er den eneste af sin art i Danmark. Når vores arrangement er vinterens eneste mulighed for, i stor stil, at dyrke motorcykelkulturen på dansk jord, må vi lægge os i selen for skabe et super kvalitets-arrangement, siger Carsten Bøttern.

Stor fest

I forbindelse med den udvidede messe introducerer Carsten Bøttern en nyskabelse, nemlig en storstilet fest fredag aften med god mad, sjove games samt levende musik med blandt andre Den Danske Mafia, som spiller John Mogensen i heavy-udgave.
- Det bliver lige som et indendørs MC-træf i en særlig ?festhal?. Jeg har været rundt på blandt andet Thy Træf, Fyns MC Festival mm. i sommer for at føle folk på tænderne, og der VAR interesse for sådan en festaften. Så nu prøver vi det af, siger arrangøren.
Carsten Bøttern var faktisk ikke helt tilfreds med seneste udgave af Forever 2 Wheels.
- Jeg var ikke tro mod mig selv og konceptet. Jeg lod mig føre i en anden retning, men denne gang er messen tilbage, hvor den hører hjemme, og med fuld fokus på det sociale og med hyggen i centrum, lyder det fra Carsten Bøttern.
I samme forbindelse tilføjer han, at han har fået en ekstra mand ind i arrangørkredsen, således at han netop kan koncentrere sig yderligere om, at skabe et brag af en messe.
- Jeg kan endnu ikke løfte sløret for det samlede program, da langt fra det hele er på plads, men med de spændende aktiviteter som ligger på tegnebordet lige nu, kan man godt begynde at glæde sig, lover Carsten Bøttern.

Publiceret 12 December 2011 08:00