Jan Gintberg leder efter historier fra Fredericia. Og udlover fribilletter.

Jan Gintberg leder efter historier fra Fredericia. Og udlover fribilletter.

Jan Gintberg:

Har du en god historie til mig?

Komikeren gæster Fredericia og beder Lokalavisen Budstikkens læsere om gode tips og idéer

Af
Peter Friis Autzen

- Jeg researcher selvfølgelig selv på de byer, jeg besøger. Men Fredericia rummer jo mange flere historier, end jeg kan nå at grave frem. Så jeg vil meget gerne bede jeres læsere om at henvende sig med forslag til emner, jeg kunne tage op i showet, siger Jan Gintberg i sin håndfri mobiltelefon, mens han kører rundt et sted i Danmark. På vej mod endnu en scene.
Hans kommende show gæster Fredericia Teater den 7. marts. Den største del af showet er forberedt og fastlagt på forhånd. Men en del skal baseres på historier fra byen. Den del ændres fra aften til aften. Og det er hér, Budstikkens læsere kommer ind i billedet.
- Jeg vil bede folk om at maile mig gode forslag til historier fra lokalområdet. Noget, der definerer byen. Har borgmesteren for eksempel sagt noget usædvanlig dumt? Har en entreprenør flået hele gågadebelægningen op ved en fejl? Eller har det lokale sportshold hevet store sejre hjem? Eller noget andet, der kan give mig en god fingerspidsfornemmelse af Fredericia. For eksempel kan folk bladre Budstikken'er fra de sidste to år igennem og sende mig de tre historier, der har gjort størst indtryk, siger Jan Gintberg.
Til gengæld vil han trække lod om fem fribilletter til showet blandt de bedste, indsendte tips.
- Send idéerne til mit manegement på elisa.lykke@gmail.com. Jeg glæder mig til at læse dem, siger Jan Gintberg.
Han har for nylig haft en serie på DR1, hvor han har besøgt udkantsdanmark og lavet satire over sine oplevelser dér.
- Jeg vil ikke kalde Fredericia for "udkant". Slet ikke. Men tv-udsendelserne lærte mig noget om, at der altid og alle steder er en god historie, der kan bruges. Og det kan jeg godt lide, siger han.

Publiceret 12 December 2011 09:00