Ronnie Bendtsen og HB Køge skal spille tre kampe under træningsopholdet i Antalya. (Arkivfoto: JCJ).

Ronnie Bendtsen og HB Køge skal spille tre kampe under træningsopholdet i Antalya. (Arkivfoto: JCJ).

Tre kampe venter i Tyrkiet

FODBOLD: I perioden fra den 31. januar til 10. februar drager HB Køges førsteholdstrup på træningslejr i Antalya i Tyrkiet. Og senere på foråret følger U/17 Liga og U/19 Divisionsholdet i fodsporet på Superligatruppen.
Planlægningen af årets træningslejr og sponsortur til Tyrkiet, og i den forbindelse var Hüseyin Teksen fra Antalya Sports MG Rejser forbi HB Køge kontoret for at detailplanlægge forårets ture til det tyrkiske.
Superligamandskabet skal på turen spille tre træningskampe, og holdet bliver i lighed med tidligere år indkvarteret på det lækre Hotel Titanic i Antalya.
Midtvejs på træningslejren kommer HB Køges store, loyale sponsornetværk på besøg. Ikke færre end 50 deltagere fra NETVÆRKET er i Antalya fra den 2. til den 5. februar, og udover de rent faglige indlæg og den sædvanlige networking på turen skal skal de blandt andet overvære kampen mellem Antalyaspor og Trabzonspor i den tyrkiske Superlig.
U/17 Ligamandskabet og U/19 Divisionsholdet afsted drager til Antalya i uge otte, hvor de to mandskaber opholder sig en uge ligeledes på Hotel Titanic.
Se også www.hbkoge.dk.
pm

Publiceret 19 December 2011 17:15