Fra venstre mod højre ses Ib Hansen fra Esvagt, Thomas Alsing og Jesper Nielsen fra Hjerting Fodboldklub samt sponsorjæger Steffen Ruth.

Fra venstre mod højre ses Ib Hansen fra Esvagt, Thomas Alsing og Jesper Nielsen fra Hjerting Fodboldklub samt sponsorjæger Steffen Ruth.

Esvagt redder nu ikke kun liv på vandet

Esvagt har foræret Hjerting IF en hjertestarter inklusiv fire års service. Til stor glæde for idrætsklubben.

Af
Rune Weitling

Normalt redder Esvagt liv til søs, men efter hårdt benarbejde fra sponsorjæger Steffen Ruth er det muligt, at Esvagt i fremtiden også redder liv på land. Virksomheden har nemlig "forbarmet" sig over den entusiastiske mand, der regelmæssigt har banket på kontordørene nede på Adgangsvejen.

- Man må gi' ham, at han er ihærdig. Men vi vil gerne støtte i det små, og vores mission her i verden er jo at redde liv. Kan denne hjertestarter være med til at redde blot ét liv, så er det jo alle pengene værd, siger kommerciel chef hos Esvagt, Ib Hansen og tilføjer, at det også har haft en betydning, at det er en idrætsklub, man støtter.

Hos Hjerting IF er man selvsagt begejstret over det nye apparatur.

- En stor tak til Esvagt. Vi er naturligvis meget glade, siger Steffen Ruth og forklarer, at hjertestarteren i første omgang skal hænge i klubhuset, og derefter formentlig kommer over at hænge i det nye Sport- og Kulturcenter.

Publiceret 21 December 2011 11:45