Vinderne af Klub-Faktor 2011, Sara

Vinderne af Klub-Faktor 2011, Sara "Tulle" og Julie fra 4. klasse på Vemmedrupskolen. (Foto. JCJ).

Festlig Klub-Faktor aften i Vemmedrup SFO

Af
Per Møller

VEMMEDRUP: Lokalerne hos Vemmedrup SFO på Vemmedrupvej 235 i Bjæverskov dannede tirsdag aften rammen om årets store Klub-Faktor finale for 4.-5. klasserne på Vemmedrup skole.
Klub-Faktor er en ”pendant” til X-Faktor på TV – og den levede fuldt op til ”storebror” med dygtige og meget entusiastiske finalister og et utroligt medlevende publikum, bestående af eleverne fra 4.-6. klasserne på Vemmedrupskolen og deres forældre. I alt 120 mennesker var mødt frem til finaleaftenen.
Aftenen startede i ren gallastil, hvor forældrene efter ankomsten fik serveret dejlige nybagte æbleskiver og hygge indtil finalen kunne tage sin begyndelse.
- Det gik rigtig, rigtig godt. Det var en helt fantastisk aften, fortæller Susanne Andersen fra Vemmedrup SFO til Lørdagsavisen.dk.
To grupper var kommet gennem nåleøjet til finalen. Finalisterne var fundet efter to måneders hård kamp – med en ugentlig øvedag.
Vinder af Klub-Faktor 2011 blev ”TB” – bestående af duoen Sara ”Tulle” og Julie ra Vemmedrupskolens 4. klasse. På andenpladsen kom en gruppe bestående af sangerne Laura og Nanna samt to dansere.
Vinderne fik en vandrepokal – ”Den gyldne mikrofon” - samt en æske chokolade.
Det var publikum, der gennem stemmesedler afgjorde hvem der skulle løbe med førstepladsen. Efter at dommerpanelet, bestående af SFO-medarbejderne Jonas Olesen, Martin Jensen og Susanne Andersen var kommet med deres kommentarer til indslagene fra scenen.
- Ved ankomsten fik publikum udleveret hver en stemmeseddel, som de så skulle udfylde, efter at de to finalister havde været på scenen af to omgange. Det skal også bemærkes, at eleverne selv har stået for at finde sangene frem der skulle synges, koeografi m.m. Og det gjorde de fremragende, roser Susanne Andersen, der lover at der også bliver en Klub-Faktor 2012 på Vemmedrup SFO.

Publiceret 21 December 2011 16:15