Kevin McLeod får comeback mod Ellers gamle klub

EfB Ishockey har brugt 12 dages kamppause på træningsbanen - først en uges hård, fysisk træning og dernæst nogle dage præget af korte, intensive træningspas og finpudsning af spillet - inden det atter går løs i AL-Bank Ligaen med udekampen mod Rødovre Mighty Bulls torsdag aften.  

 
 
 


- Spillemæssigt skal vi tilbage på det spor, vi har fulgt i fem af de seneste syv kampe, med hårdt arbejde, simpelt spil og fart. Rødovre er en svær modstander, som vi har stor respekt for, men vi redskaberne til at nedbryde holdets spillestil, og jeg betragter kampen som helt åben, siger cheftræner Olaf Eller inden mødet med den klub, han vandt fem danske mesterskaber med og siden trænede.
Tre spillere, målmand Dennis Jensen, Jannik L. Christensen og Emil Kristensen, er med U20-landsholdet til A-VM i Canada, hvor det senest blev til et 0-8-nederlag til Sverige i en opvarmningskamp, og Søren Christiansen har fået ophævet sin kontrakt. Olaf Eller foretrækker at fokusere på de spillere, der er til rådighed, blandt andre canadieren Kevin McLeod, der blev slemt skadet af en vildfaren puck i ansigtet 3. november og nu er klar oven på kæbebrud, to mistede tænder og 40 sting i ansigtet.
- Vi får en spiller med stor erfaring, pucksikkerhed og et fantastisk overblik tilbage på holdet, og han vil være en klar forstærkning, når han er spillet ind igen, siger Olaf Eller.
I det seneste indbyrdes opgør skuffede EfB Ishockey sit hjemmepublikum med et 0-3-nederlag, og Rødovre har også taget stikket hjem i de to øvrige ligakampe. Holdet har i Jannik Karvinen AL-Bank Ligaens mest scorende spiller med 36 point og har vundet fire af de seneste fem kampe.
- Vi har i denne sæson vundet to kampe over Rødovre i pokalturneringen og fik uafgjort i ordinær spilletid i den ene ligakamp, så umuligt at slå er holdet ikke, siger Olaf Eller.
 
Rasmus Vad, Daniel Lundvald Nielsen og Morten Dalgaard er nye i truppen.

Publiceret 21 December 2011 15:05