Ny udviklingschef i Fanø Kommune

Fanø Kommune har ansat Søren Lück Madsen som udviklingschef.
- Jeg er glad for ansættelsen af Søren Lück Madsen", udtaler borgmester Erik Nørreby. Søren har en mangeårig kommunal ledelseserfaring bag sig dels som chef i Næstved og Skovbo kommuner dels som kommunaldirektør i Nysted kommune og direktør for Arbejdsmarked, erhvervs- og turismeudvikling i Guldborgsund kommune og senest som chef for arbejdsmarkedsområdet i Rebild Kommune.
Selv siger den nye udviklingschef:
- Jeg ser frem til at udfylde det nyoprettede spændende job som udviklingschef i Plan og Udvikling i Fanø kommune. Jeg glæder mig til at komme i gang med etableringen af den nye afdeling og til at bidrage til, at Fanø kommune fortsat kan udvikle sig som en selvstændig ø-kommune, til fælles gavn for borgere, virksomheder og turister m.m., udtaler Søren Lück Madsen, og fortsætter: "Jeg holder meget af naturen og havet og glæder mig derfor til at blive en del af det hyggelige samfund på Fanø.
Søren Lück Madsen er 53 år. Bor i Nysted på Lolland/Falster med hustru og 2 børn. Familien forventer at flytte til Sydvestjylland i 2012. Kommunalt uddannet med løbende efteruddannelse på det faglige område og indenfor ledelse. Søren Lück Madsen afslutter sin masteruddannelse i Offentlig Administration (MPA) i 2012.

Publiceret 21 December 2011 16:00