SønderjyskE tabte onsdag aften til bundholdet Skive.

SønderjyskE tabte onsdag aften til bundholdet Skive.

SønderjyskE i krise efter nyt nederlag

SønderjyskE er uden sejr i seks kampe efter nederlag ude mod Skive

Af
Mikkel Hansen

SønderjyskE fortsatte onsdag aften den dårlige stime, da holdet tabte den vigtige udekamp mod bundholdet Skive fH, der vandt kampen 24-19.
- Jeg er vanvittig skuffet, siger SønderjyskE-træner Morten Henriksen til Lokalavisen.dk:
- Vi står faktisk fint i forsvaret, men offensivt har vi de samme problemer, som vi har haft i flere kampe. Vi kan ikke kombinere os til gode chancer, og når det lykkes, så brænder vi.
SønderjyskE havde det svært mod et velspillende Skive-mandskab, hvor især målmand Kristoffer Lauersen var i topform.
Blot fire SønderjyskE-spillere formåede at komme på scoringstavlen: Anders Zachariassen (7 mål), Martin Hansen (6), Rune Ohm (3) og Casper Zachariassen (3).
SønderjyskE mangler en enkelt kamp før vinterpausen.
- Pausen kommer belejligt for os. Vi skal ikke bare ligge et ekstra lag på vores spil, der skal flere lag på. Det er ikke noget, som vi kan løse på en uge, så vi har meget at arbejde med i den kommende tid, siger Morten Henriksen.
Med nederlaget er SønderjyskE nu uden sejr i de sidste seks kampe. Blot et enkelt point er det blevet til i den periode - nemlig ude mod Århus Håndbold.
Dermed nærmer holdet sig bunden af tabellen, og holdet er nu blot 3 point foran netop Skive fH.
SønderjyskE's næste kamp er hjemme mod Skjern den 29. december. Det er samtidigt sidste kamp inden vinterpausen. Den kamp kan du læse mere om i næste udgave af Lokalavisen Budstikken Sønderborg.

Publiceret 21 December 2011 21:48