Formand for Teknik- og Miljøudvalget Brian Hemmingsen.

Formand for Teknik- og Miljøudvalget Brian Hemmingsen.

Trafiksikkerhedsplan i høring

GREVE: Hvordan får vi stinettet i Greve til at hænge bedre sammen? Og hvordan sikrer vi bedst muligt skolevejen for kommunens børn?
Det er nogle af de spørgsmål, som Greve Kommune gerne vil have borgernes holdning til i forbindelse med, at Trafiksikkerhedsplan 2012 netop er sendt i høring.
I dag har Greve Kommune ca. 90 km cykelstier, men stinettet mangler enkelte steder forbindelser eller ender blindt i såkaldte missing links. Hvordan skal man prioritere udbedringen af disse missing links?
Ved stort set alle skoler er der trafikale problemer, når forældre afleverer børnene i bil uden for skolen om morgenen. Skal kommunen prioritere p-arealerne til afsætning af børnene, eller skal cykelstierne på børnenes skolevej forbedres?
Det er nogle af de spørgsmål, som Greve Kommune ønsker borgernes holdning til i den Trafiksikkerhedsplan 2012, som netop er sendt til høring.
- Det er en på flere måder ambitiøs plan for trafiksikkerheden i Greve, der nu bliver sendt ud i høring, siger formanden for Teknik- og Miljøudvalget Brian Hemmingsen.
- Vi har blandt andet som målsætning at reducere trafikdræbte og tilskadekomne på kommunevejene med 20 procent, og vi vil have 20 procent flere skoleelever til at gå eller cykle til og fra skole. Jeg håber, at vi får mange høringssvar på vores planforslag.
Trafiksikkerhedsplan 2012 er i frivillig høring indtil 31. januar 2012, hvorefter Teknik- og Miljøudvalget vil se på de indkomne høringssvar.
Trafiksikkerhedsplan 2012 kan ses på www.greve.dk/planer og kommentarer og spørgsmål kan sendes til Center for Teknik & Miljø, Trafiksikkerhed, Rådhusholmen 10, 2670 Greve.
pm

Publiceret 21 December 2011 09:00