(Colourbox).

(Colourbox).

Truede sig til kontantbeløb

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi for tidsrummet fra tirsdag den 20. december kl. 07.00 til onsdag den 21. december kl. 07.00.

KØGE: To maskerede røvere indfandt sig tirsdag eftermiddag kl. 14.19 i en virksomheds ekspedition på Mimersvej i Køge. De truede personalet med pistol-lignende genstande.
For ulejligheden fik de to røvere et kontantbeløb udleveret, hvorefter de løb fra stedet.
De blev samlet op af en mindre rød bi ført af en tredje med-gerningsmand. Bilen forsvandt i ukendt retning.
Signalement på de to mænd er anden etnisk oprindelse end dansk, 20-30 år. Der er ingen yderligere beskrivelse af bilen.
Lokalpolitiet i Køge vil meget gerne i kontakt med vidner, der kan give oplysninger dels om røverne, dels om det anvendte flugt-køretøj.
Kontakt politiet på tlf. 114.
Brandundersøgelse – Solrød Byvej, Solrød.
Tirsdag morgen kl. 07.40 fik politiet melding om ild i et kar med ca. 800 liter fritureolie. Nærliggende veje blev afspærret for almindelig trafik på grund af røgudviklingen. Brandvæsnet fik med assistance fra Beredskabsstyrelsen slukket ”branden” ved anvendelse af bl.a. skum. Der skete en del materiel skade på bygningen omkring arnestedet. Der skete heldigvis ingen personskade, idet de ansatte kunne forlade bygningen uden problemer.
Politiet tilkaldte assistance fra Dansk Brandteknisk Institut i et forsøg på at finde årsagen til branden. Der er mistanke til en defekt thermostat som årsag til selvantændelse i fritureolien på grund af for kraftig opvarmning.
Butikstyverier – Roskilde/Greve.
I tidsrummet kl. 16.35–17.46 fik politiet ikke mindre end fire anmeldelser om butikstyve, der var blevet tilbageholdt. Tre 3 i Roskilde og en i Greve.
I sagen fra Greve havde en mor og far fra Karlslunde gemt tyvekosterne i 9-årig barns hue. I denne sag er de sociale myndigheder underrettet.
pm

null

Publiceret 21 December 2011 10:00