(Arkivfoto: JCJ).

(Arkivfoto: JCJ).

Godt nyt:

DSB er klar til juletrafikken

Prognoserne for juletrafikken er gode. Går alt som forventet, kører DSB for fuld kraft i juledagene. Også i år giver DSB-chefer en hånd med på perronerne

TRANSPORT: Efter nogle dage med reduceret togdrift som følge af den overenskomststridige arbejdsnedlæggelse forventer DSB at køre juletrafikken i fuldt omfang fra i dag onsdag.
- Vi er klar til at tage imod kunderne på årets store rejsedage. Alt disponibelt materiel bliver sat ind, så vi kan sikre, at kunderne får en god oplevelse med toget og kommer hjem til jul, fortæller trafikinformationschef Tony Bispeskov.
DSB venter flest kunder den 22. og 23. december. Der er stadig ledige pladser, især for de fleksible der kan rejse før klokken 10 eller efter klokken 18. Vil kunderne være sikre på en bestemt plads, er det nu, de skal slå til.
Også i år kan kunderne på København H, Kastrup, Østerport og Høje Taastrup glæde sig til en håndsrækning ved billetautomaterne eller med bagagen fra ledere og chefer i DSB. Blandt andet vil kundeambassadør Helle Fuhrmann og salgsdirektør Anne-Lise Bach Sørensen komme ud og møde og hjælpe kunderne De vil være til stede på skift den 22., 23. og 24. december.
Desuden vil Operativ Service stille talstærkt op både før jul og mellem jul og nytår for at hjælpe kunder og tog godt af sted til tiden.

S-tog er på banen

S-tog er også tilbage i fuldt omfang, men i juledagene bliver der kørt lidt anderledes end normalt. Den 24. december og den 31. december kører de efter søndagsplanen og efter klokken 18 hvert 20. minut. Fra den 27. december til den 30. december kører de efter lørdagsplanen. Dog ikke om natten, hvor togene holder stille.
pm

null

Publiceret 21 December 2011 17:15