Everline fra Invita bringer en bid af naturen ind i køkkenet. De nye greb fås i eg natur, valnød og sort eg og kan kombineres med Invitas mange farver på lågerne.

Everline fra Invita bringer en bid af naturen ind i køkkenet. De nye greb fås i eg natur, valnød og sort eg og kan kombineres med Invitas mange farver på lågerne.

Bid af naturen ind i boligen

BOLIGINDRETNING: Invita præsenterer en ny serie, Everline, som helt i tidens ånd bringer natur og træ ind i køkkenet. At benytte træ mere og mere er et naturligt element i den nordiske stil.
Invita præsenterer en ny køkkenmodel, Everline, som bringer et lille stykke af naturen ind i boligen. Det karakteristiske ved modellen er et organisk og enkelt greb i træ. Den nye model kan bl.a. opleves i weekenden 7. og 8. januar, hvor Invita har åbent begge dage.
- Hver fjerde dansker har et aktuelt ønske om at forbedre deres køkken, og tendensen er klar: Vi vil gerne bringe naturen ind i vores boliger. Når det handler om et nyt køkken, kan man vælge et køkken i træ eller naturens farver. Hvis ikke man er til hele flader i træ, så er Everline en rigtig fin løsning, siger butiksindehaver Felix Wallentin fra Invita Køkkencenter i Køge.
Grebet fås i træsorterne eg natur, valnød og sort eg og kan kombineres med Invitas mange farver på lågerne.
- Invita har med den nye Everline fanget tidsånden. Der er nu fokus på familien, fællesskabet og naturen frem for statussymboler. De glatte og næsten futuristiske flader emmer af det stilrene, mens træet giver det kølige og glatte et varmt strejf, siger den kendte designer Jim Lyngvild.

Træ i generationer

Jim Lyngvild minder om, at træ i boligen har været en del af den danske arkitektur og indretning i generationer.
- Både vikingerne og de store, danske møbelarkitekter har haft den samme kærlighed til træet. Eg og valnød i særdeleshed. Det må ikke blive som dengang, jeg var barn, hvor brugen af træ ledte tankerne hen på en cigarkasse. Everline bringer træet ind, så vi får træets varme glød, mens letheden bevares, siger Jim Lyngvild.
At benytte træ og naturens farver er naturlige elementer i den nordiske stil. Senest har Invita også præsenteret seks nye farver i brune og grå nuancer.
Invita vil gerne gøre det muligt for mange at få et nyt køkken og tilbyder en finansieringsordning, hvor man kan købe nyt køkken og betale det over f.eks. 3 år, uden at det koster en krone i renter og gebyrer.
Se også www.invita.dk.
pm

Publiceret 24 December 2011 09:45