Copenhagen Hockey forstærker sig

20 årige Sebastian Svendsen har tegnet kontrakt for resten af sæsonen

Den seneste tids positive sportslige resultater har gjort at Copenhagen Hockey har valgt at forstærke sig med henblik på at øge chancerne for at nå slutspillet.

Sebastian Svendsen, der er Hvidovredreng, var et af de allerstørste talenter fra 91-årgangen og debuterede i den danske U-20 række som 14 -årig. På trods af sin unge alder formåede han alligevel at notere sig for mere end et mål pr. kamp i sin debutsæson. Året efter holdt han et pointgennemsnit på 2.32 i U-20 rækken og debuterede i 1. division.
Udlandet fik herefter øjnene op for ham, og han blev hentet til svenske Frölunda, hvor han spillede både Junior 18 Elite og J unior 20 SuperElit. Herefter gik turen til Nordamerika i tre år, hvor han senest spillede for Moose Jaw Warriors.
 På landsholdet står Sebastian Svendsen noteret for 54 ungdomslandskampe, heraf 26 VM-kampe og 5 VM-turneringer.
Copenhagen Hockey har undergået en forvandling både forretningsmæssigt og sportsligt igennem de seneste måneder. Efter hjemsendelsen af tre udlændinge er de sportslige resultater forbedret kraftigt, og holdet er tilbage i kampen om slutspilspladserne. Truppen er meget smal, og derfor er unge spillere fra 1. divisionsholdet blevet forfremmet til førsteholdet.
En række sponsorer har fået samlet det nødvendige økonomiske grundlag sammen, så Sebastian Svendsen, der har trænet med 1. holdet i et stykke tid, måske er med og således kan debutere mod Herlev den 28. december.
 
 
 
Vi håber virkelig at i vil støtte op, da det vil forbedre vores chancer for at nå slutspillet betragteligt, at have så stor en kapacitet som Sebastian Svendsen på holdet.

Publiceret 24 December 2011 11:58