De stolte floorballdrenge fra Stevns til KidzLiga stævne.

De stolte floorballdrenge fra Stevns til KidzLiga stævne.

Floorball på Stevns er en kæmpe succes

FLOORBALL: Hvad er floorball, vil mange nok spørge? Men hvis der stod indendørs hockey, unihockey eller ishockey uden is, ville mange nikke anerkendende fordi floorball bliver spillet rigtig mange steder uden faktisk man ved det.
Floorball er det nye sort. Sporten har oplevet en stigende udvikling gennem de seneste 10-15 år. Det bliver spillet i skoler, SFO´er, gymnasier og i lokale gymnastikforeninger.
Stevns Floorball Klub er gået skridtet videre og spiller officielle turneringer og stævner som medlem af Dansk Floorball Union.
Klubben blev stiftet i februar 2011 og kan snart tælle 100 medlemmer. Klubben træner i både Strøbyhallen og i Hårlevhallen.
Herreholdet ligger i toppen af 3. Division og kandiderer til en oprykning.
Ungdomsafdelingen består p.t. af et U5/U7 hold og et U11 hold.
Klubben stillede forleden til et KidzLiga stævne iog det endte med guldmedaljer til begge hold.
Man skal blot møde op med indendørs sko og tøj for en gratis prøvetime. Man kan låne en stav i starten. Alle ungdomsmedlemmer får en gratis floorballstav samt en bold når de bliver medlem af klubben. Se træningstider på www.stevnsfloorball.dk.

Stor lokal opbakning

Stevns Floorball er blevet støttet af både Tuborgfonden med 25.000 kr, af Nordea-Fonden med 10.000 kr. og af Danske Bank Fonden med 10.000 kr.
- Vi er utroligt taknemmelige for den massive støtte vi har modtaget. Det giver et rigtigt godt afsæt i udviklingen af vores ungdomsafdeling, oplyser formand Mark Vinther.
Klubben har siden starten også fået støtte fra mere end 30 lokale sponsorer og der er plads til mange flere. Vi kan udover profilering i form af bandereklamer også tilbyde sponsorerne plads i vores årlige firma-floorballcup hvor sponsorerne dyster mod hinanden i floorball.
- Det er en anderledes måde for medarbejderne at være sammen på, fortæller Mark Vinther, som for yderligere info kan kontaktes på tlf. 2720 0008.
pm

Publiceret 24 December 2011 09:00