Fodbold på tværs af nationaliteter

En ny fodboldklub, "Køge Union", vil samle alle fodboldspillere i alle aldre, på tværs af nationaliteter og etnisk baggrund

MEDBORGERSKAB: Køge har nu født endnu en fodboldklub, og denne gang en helt speciel én af slagsen.
Det næsten internationale navn ”Køge Union” er navnet på den ambitiøse fodboldklub, der udover at samle hele Køge, uanset nationaliteter og religion, også vil skabe flotte resultater.
”Køge Union” er en helt ny fodboldklub, med hjemmebane i Ellemarken, og klubben vil starte sæsonen med flere slagkraftige hold, både seniorer og hold i de yngste rækker.
- Målet er at vi sammen kan spille god fodbold, og kan hygge os sammen! Vi har ambitioner om, at stille gode hold i flere rækker, og vi er godt på vej inden forårssæsonen. Men alle dem der har lyst til at være med, skal endelig melde sig på banen. Vi er en union, så vi har plads til alle, siger bestyrelsesmedlem Ferhat Can, og fortsætter.
- Er du klar over hvor mange fodboldspillere i dén her by der er super talenter, men som aldrig bliver opdaget? Uanset om man er en tyrkisk Hakan Sükür, eller en dansk Michael Laudrup, er der plads til dig i Køge Union, siger Ferhat Can, der kan træffes på 6064 5760 hvis du vil spille med i når United kommer til Køge.
Køge Union har første træningssamling lørdag den 7. januar.
pm

Publiceret 24 December 2011 06:30