Kløften-folket har talt. De vil have Rasmus Seebach - Og så får de selvfølgelig det.

Kløften-folket har talt. De vil have Rasmus Seebach - Og så får de selvfølgelig det.

Nye navne på plakaten

Kløften-folket afslører endnu et par store navne til næste sommers musikfest

Af
Peter Rasmussen

Hvad du ønsker skal du få ! Kløften Festival laver hvert år markedsanalyse blandt publikum, et af de faste spørgsmål handler om publikums musikønsker til den kommende festival. Og tro det eller ej, Kløften Festival 2012 kan nu opfylde publikums største ønske af dem alle sammen: Kløften Festival byder torsdag den 29. juni 2012 velkommen til Rasmus Seebach. - Rasmus er på alle hitlister, hans koncerter bliver udsolgte på ingen tid. En så populær kunstner skal selvfølgelig også findes på Kløften Festival i 2012, så vi glæder os til at gense Rasmus Seebach, som i 2010 væltede hele Kløften, siger Ronald Schmøde og Erik Kock fra Kløften Festival. Rasmus Seebach er efter to år aktuel med albummet ”Mer’ end kærlighed”, opfølgeren til hans multiplatinsælgende debut-cd. "Mer' end kærlighed" har allerede solgt over 100.000 eksemplarer og opnår dermed 5-dobbelt platin. Rasmus Seebachs første cd er ikke holdt op med at sælge af den grund. Over 220.000 eksemplarer indtil videre, hvilket bevirkede at Rasmus Seebach i september måned 2011 fik overrakt noget så sjældent som 11 platinplader for salget af sit debutalbum.

Per Vers

Knægten fra Gram skal selvfølgelig også til Kløften Festival. Med over 14 fuldlængde udgivelser og 1.500 performances bag sig siden årtusindskiftet, er Vers en veteran, der med det forestående værk ”EGO” viser, at han kun lige er begyndt. Kendt som freestyle rapper, konferencier og visionær inden for dansk musik med sin uforlignelige leg med ord, kreative og arbejdsomme tilgang til musik, på kryds og tværs af genre og musikere, om det er klassik, pop, folk eller med symfoniorkester. Per kan og gør hvad han lyster, for lyd og ord er hans liv. For Per Vers er en mester. Det har han papir på. Med to titler fra MC's Fight Night under bæltet kunne han i 2001 sige farvet til konkurrence-rap og begive sig ud på en rejse, hvor han udforsker og udfordrer sprogets grænser, hver eneste gang han stiller sig på scenen. Per Vers formår at sætte ord på alt, uanset om det gælder de dybe tanker, vendt og drejet, indspillet og udstillet eller de vilde impulser spontant forskruet i nuet. Et halvt år efter udgivelsen af albummet EGO, anmeldelser på gennemsnitligt fem stjerner, en nominering til DMA og fem til GAFFA-prisen kan Per kan nu puste ud efter et turbulent år med over 150 optrædener. Per Vers stiller med et hold bestående af hele syv spændende medhjælpere.

Per Vers og hele han team kommer på næste års Kløften Festrival.

Per Vers og hele han team kommer på næste års Kløften Festrival.

Plakat tager form

Følgende navne er nu plads og mange mange flere er på vej. Torsdag den 28.06.: Rasmus Seebach. Fredag den 29.06.: L.O.C., De glade Sømænd og Per Vers. Lørdag den 30.06.: TV-2, Eric Burdon and the Animals, The Blue Van og A Friend in London. Billetter sælges i et stadig uhørt hastigt tempo på www.billetten.dk og hos Andys Bar de Ville.

Publiceret 24 December 2011 08:00