(Colourbox).

(Colourbox).

Farlig leg på togspor

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi for tidsrummet fra fredag den 30. december kl. 07.00 til lørdag den 31. december kl. 07.00

POLITI: To unge mennesker satte livet på spil natten til lørdag.
Kl. 00.20 fik politiet en henvendelse om at to personer befandt sig på jernbanesponrene ved Hundige, hvilket i sagens natur er farligt.
Politiet fik fat i de to 19-årige der var fra Greve og Klippinge, og de to fik en alvorlig snak med politiet, der lod dem gå efter den pædagogiske samtale.
Narkopåvirket bilist – Køge.
Fredag aften kort før midnat, kl. 23.55, anholdt politiet en 43-årig mand fra Køge, der sigtes for kørsel i narkopåvirket tilstand. Den 43-årige blev standset af politiet på Parkvej i Køge. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.
Brand – Greve.
Lørdag kl. 02.53 kørte politi og brandvæsen til Kildehuset i Greve, hvor der var ild i et køkken. Branden blev begrænset til køkkenet. Politiet undersøger nu sagen nærmere. Ingen personer kom til skade ved branden.
Indbrud i institution – Lille-Skensved.
Natten til lørdag, kl. 03.15, blev der anmeldt om indbrud på Spanagervej i Lille Skensved, hvor to personer brød ind via et vindue. Fra stedet stjålet et mindre pengebeløb.
Politiet har sigtet en 16-årig pige og en 14-årig dreng for indbruddet.
Anmeld hærværk.
Politiet gør opmærksom på, at det anbefales, at man via politiets hjemmeside www.politi.dk/ Midt- og Vestsjællands Politi anmelder hærværk og andre mindre sager i forbindelse med nytårsfesterne.
Hvis der er tale om en anmeldelse, hvor politiet skal komme med det samme, skal man naturligvis ringe til politiet på tlf. 114.
pm

null

Publiceret 01 January 2012 18:45