Martin Bundgaard efter en træning i Aarhus Badmintonklub mellem jul og nytår.

Martin Bundgaard efter en træning i Aarhus Badmintonklub mellem jul og nytår.

Martin får støtte til at nå toppen

En sponsorstøtte på 10.000 kr. fra Sparekassen Østjylland i Hinnerup giver rygstød til at komme videre mod store mål.

Af
Erling Baastrup

Den unge badmintonspiller Martin Bundgaard fra Hinnerup er 14 år og går i 8. klasse på Haldum-Hinnerup skolen. Han er en ganske almindelig dreng, men på ét område skiller han sig dog alligevel ud fra sine jævnaldrende kammerater. Martin er nemlig Elite-badmintonspiller. Hverdagen er derfor nøje tilrettelagt, så der er tid til både skole, de mange træningspas og kammeraterne. Men sporten er også dyr, så et nyt sponsorat på 10.000 kr. fra Sparekassen Østjylland er meget velkommen.

Knokler på

Martin har spillet badminton siden han var 7 år. Han startede i HOG Hinnerup Badminton og spiller nu i Aarhus Badmintonklub. En skade tvang imidlertid Martin til at pausere med badminton igennem knapt et år.
Under sin ufrivillige pause fra badminton har Martin "holdt dampen oppe" i andre idrætsmæssige sammenhænge. Han har løbet for Aarhus 1900 og vundet i Frijsenborgløbet i 2010 i Hammel.
Under skadespausen blev det klart for Martin, at det er badminton, han vil. Mentalt har pausen således

Martin sammen med lillesøster Maja, da de begge vandt i Frijsenborgløbet i 2010.

Martin sammen med lillesøster Maja, da de begge vandt i Frijsenborgløbet i 2010.

Sæsonens mål er guld

Martins hidtil bedste resultat er to danske mesterskaber med Aarhus Badmintonklub. Martin og holdet har til dato i denne sæson da også vundet samtlige holdkampe, og målet er således at kunne genvinde titlen til klubben

Publiceret 03 January 2012 08:00