Camilla Pedersen viste blandt andet svømmerne lidt af sin hverdag som triatlet ved at være body-bike instruktør for dem.

Camilla Pedersen viste blandt andet svømmerne lidt af sin hverdag som triatlet ved at være body-bike instruktør for dem.

Se billederne:

Traditionsrig fællestræning

Danmarks bedste svømmeklub lavede varieret træning med Jyllands bedste triathlon klub i dagene mellem jul og nytår.

Af
Rune Weitling

Det er efterhånden gået hen og blevet en tradition, at Esbjerg Tri og Multisport arrangerer fællestræning med svømmerne fra Elite Svøm Esbjerg i juledagene. Og i år var ingen undtagelse.

Derfor var en stor flok topatleter med europamester Camilla Pedersen i spidsen forleden samlet for at løbe, cykle og ikke mindst være sammen på tværs af idrætsgrene i fitness dk på Strandby Torv. Og selv om der var brede smil og højt humør over hele linjen, så er der også en lidt dybere mening med den fælles træning.

- Nogle af svømmerne har virkelig gode muligheder for at blive rigtig, rigtig gode triatleter, når de er færdige med svømmekarrieren. På den her måde kan vi give dem et lille kendskab til sporten, fortæller Lars S. Mortensen, der er elitementor for Esbjerg Tri og Multisport.

Lars S. Mortensen fortæller desuden, at triatleter med et meget højt niveau også kan træne sammen med svømmerne i hverdagen, hvilket blandet andet årets Europamester Camilla Pedersen har gjort de seneste to år.

Publiceret 03 January 2012 17:45