Afbrændt tøj fundet i have

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi for tidsrummet fra tirsdag den 3. januar kl. 07.00 til onsdag den 4. januar kl. 07.00.

POLITI: En borger på Sandvej i Hårlev henvendte sig tirsdag formiddag ved 10-tiden til politiet med en oplysning om, at vedkommende i sin have havde fundet 3-4 afbrændte jakker og en krokodillehat.
Borgeren kendte ikke noget til effekterne. Politiet undersøgte effekterne, der formentligt er ”kostumer” brugt til nogle fornøjelige timer nytårsaften.
Det er ikke oplyst, hvorfor tøjet skulle brændes af og ikke blot destrueres. Politiet tog tøjet med til destruktion.
Indbrud i øjeblikket – Læskovvej, Bjæverskov.
Tirsdag kl. 14.07 fik politiet en anmeldelse om, at fire unge drenge i 16-17 års alderen, to af dem iført grønne hættetrøjer, måske ville lave indbrud i et hus.
De var gået ind i en garage og havde efterfølgende forsøgt at lukke hoveddøren op. Fyrværkeri blev ligeledes affyret ved huset, hvor anmelderens datter opholdt sig. Datteren kendte ikke nogen af de unge.
Politiet kørte straks til stedet, men traf ikke nogen af de unge, der formentligt havde forladt stedet på en knallert inden politiets ankomst. Der var ingen tegn på indbrud, og det er uklart, hvad ærindet for de fire unge har været.
Brand i container – Nørregade, Køge.
Tirsdag aften Kl. 22.33 kørte politi og brandvæsen til brand i en container i Nørregade i Køge. Brandvæsnet måtte brække en del af et skur ned for at slukke ilden. Der skete kun mindre materiel skade. Brandårsagen er ikke klarlagt, hvorfor politiet nu foretager nærmere undersøgelse for at finde årsagen.
Spirituskørsel – Læskovvej, Bjæverskov.
Natten til onsdag kl. 02.29 standsede politiet en 61-årig mand fra København, der førte en personbil med for meget alkohol i blodet. Føreren fik udtaget en blodprøve, som nu er sendt til nærmere undersøgelse for alkohol.
pm

Publiceret 04 January 2012 12:00