De lokale bilforhandlere skyder det nye år ind med en nytårskur den første weekend i januar. (Foto: JCJ).

De lokale bilforhandlere skyder det nye år ind med en nytårskur den første weekend i januar. (Foto: JCJ).

Bilforhandlerne er klar til nytårskur

De lokale bilforhandlere skyder det nye år ind med gode tilbud, da et nyt år traditionelt er lig med nytårskur hos de mange forhandlere

Af
Martin van Dijk

NYTÅRSKUR: Det er næsten så sikkert som ammen i kirken, at et nyt kalenderår er lig med nytårskur. Dronningen holder sin, hvor politikere og det finere borgerskab deltager.
Knap så højtideligt og formelt er det i Køge hos de lokale bilforhandlere, men det er efterhånden en lige så fast tradition, at de byder inden for til nytårskur i starten af det nye år. Det gør de selvfølgelig også i år, og det er i weekenden den 7-8. januar, det løber af stablen.
Her vil der være lidt til ganen, samt mulighed for at gøre et godt køb og hilse på de lokale forhandlere, som glæder sig til at byde indenfor. Det er lige fra Poul Michaelsen Automobiler, Bilgo, Jacobiler og Autohouse i fuglekvarteret, til Peugeot, Toyota, Viggo Petersen og Gunner Due Biler på Tangmosevej, som holder åbent hus den første weekend i januar.
Den eneste forhandler, som har valgt at udskyde det en uge er SMC-Biler, der dog alligvel slår dørene op den 8. januar til en søndag med gode tilbud på brugte biler.
Så der er al mulig grund til at smutte forbi de lokale bilforhandlere i starten af det nye år.

null

Publiceret 04 January 2012 05:45