Næstformand Birthe Marie Jensen i snak med kunder.

Næstformand Birthe Marie Jensen i snak med kunder.

Nytårsløjer og champagnebrus i Dagli´Brugsen Agerbæk

Af
Kim Schou

Bestyrelsen havde igen i år iført sig sit stiveste puds, og bød kunder og medlemmer velkommen og ønskede godt nytår med et glas champagne.
- Arrangementet er efterhånden blevet en god tradition udtaler bestyrelsesformand Jens Chr. Sørensen, og så skaber det da også en rigtig god stemning i butikken, fortsætter formanden.
- Vi er som personale rigtig glade for, at vores aktive bestyrelse stiller op også til dette arrangement, så vi kan koncentrere os om at passe butikken, og betjene kunderne på denne travle og sidste dag i året, siger uddeler Karin Wolstrup.
- Jeg fornemmer da også, at bestyrelsen hygger sig med kunder og medlemmer, og netop i år hvor vi har indledt fusionsforhandlinger med Kvickly, Varde tror jeg det er vigtigt, at bestyrelsen stille og rolig også ved et sådan lejlighed kan få sig en snak om de planer og de fordele et sådant "ægteskab" medfører for medlemmerne og byen, tilføjer hun.
- Jeg er helt enig, og glæder sig over den umiddelbare og meget positive indstilling både personale og bestyrelse dagligt oplever i relation til fusionsforhandlingerne, slutter bestyrelsesformand Jens Chr. Sørensen.

Bestyrelsesformand Jens Chr. Sørensen i snak med kunder.

Bestyrelsesformand Jens Chr. Sørensen i snak med kunder.

Publiceret 04 January 2012 08:00