Suzuki’s traditionsrige nytårsshow afholdes i år i weekenden den 7. og 8. januar. Under temaet ”bil-økonomiske hjælpepakker” præsenteres forskellige bud på, hvordan Suzuki kan gøre det billigere at være bilejer.

Suzuki’s traditionsrige nytårsshow afholdes i år i weekenden den 7. og 8. januar. Under temaet ”bil-økonomiske hjælpepakker” præsenteres forskellige bud på, hvordan Suzuki kan gøre det billigere at være bilejer.

Nytårsshow med bil-økonomiske hjælpepakker

I weekenden den 7.–8. januar holder Suzuki v/Gunner Due i Køge deres traditionsrige Nytårsshow. Årets tema er hjælpepakker, der gør det billigere for danskerne at være bilejere, hvis de vælger en Suzuki.

MOTORNYT: Det er blevet meget populært med hjælpepakker. Bankerne har løbende fået forskellige pakker og senest har Grækenland fået en med flere hundrede milliarder kroner fra EU landene.
Nu er det bilejernes tur, og derfor introducerer Suzuki sine egne bil-økonomiske hjælpepakker, der gør det billigere at købe og køre bil. Suzuki bilerne er i forvejen kendt for sine attraktive priser og gode benzinøkonomi, hvor de fleste modeller hører til i energiklasse A og den laveste ejerafgifts-sats.
En attraktiv kaskoforsikring kan tilkøbes fra kun kr. 2.100 for det første ½ år, og en Suzuki serviceaftale indeholdende de anbefalede serviceeftersyn kan fås fra kr. 199 pr. måned afhængig af model, km forbrug og aftaleperiode.
Den rummelige mini-mpv, Suzuki Splash byder både på køreglæde, langt på literen og masser af udstyr. Siddehøjden er en anden af bilens store fordele.
Her kommer man nemt og behageligt ind og ud, og under køreturen kan man glæde sig over en god siddekomfort og et godt udsyn. I forbindelse med nytårsshowet introduceres en både billig og tryghedsskabende måde at købe ny bil på.
Med en udbetaling fra kr. 25.000 kan man fra kun kr. 1.398 om måneden blive flot kørende i en Splash, og det er endda inkl. samtlige serviceudgifter de første 3 år og 45.000 km. Så skal man kun sørge for benzinudgifter og ejerafgift (kr. 280 halvårligt) samt forsikring, der via Suzuki Forsikring kan fås fra kr. 2.100 for de første 6 måneder. Med denne løsning får bilkøberen både en fast og lav månedlig ydelse og budgetsikkerhed på biludgifterne i mange år fremover.  Samtidig kan prisen snildt konkurrere med mange af de tilbud, der ses på privatleasing, hvor man bare ikke får de fordele, der er ved at eje bilen. 

Suzuki Alto – Danmarksmester i økonomi

To år i træk har Penge & Privatøkonomi kåret Suzuki Alto som den billigste bil at eje. Magasinet har her kigget på totaløkonomien blandt samtlige modeller, der sælges i Danmark, og analysen dækker både indkøbspris, udgifter til benzin og forsikring samt værditab.
At Suzuki Alto kunne stå øverst på skamlen i både 2010 og 2011 er et flot bevis på, at bilen tilbyder en rigtigt god økonomi for ejeren. Og med priser, der begynder under kr. 85.000 for en bil, hvor der ikke skal betales ekstra for 4 sidedøre, servostyring, ESP eller gardinairbags, er Alto et rigtigt godt bud til dem, der lægger vægt på at gøre en god handel.
Også fordi benzinøkonomien siger 22,7 km/l ved blandet kørsel (EU-norm), energiklassen er A, og den halvårlige ejerafgift er på kun 280 kroner. En serviceaftale der dækker i 3 år/45.000 km kan tilkøbes for kr. 199 pr. måned. Dermed får Alto køberen det totale økonomiske overblik, og et budget der holder. 

Den køreglade Swift byder på flere nyheder

Takket været sit unikke design og gode mix af køreglæde og værdi-for-pengene blev Swift modellen en af sin klasses mest solgte biler i 2011. 1.2 DOHC benzinmotoren yder hele 94 hk, og alligevel er benzinøkonomien flotte 20 km/l, hvilket udløser laveste ejerafgift.
Som et specielt kampagnetilbud har Suzuki forhandlerne lige nu Swift ECO+ modeller, hvor man i en begrænset periode kan få alu-fælge i 5-dørs ECO+ uden merpris og aircondition samt TomTom navigation med i 3-dørs ECO+ udgaven.
Sidst i 2011 fik benzinmodellen følgeskab af en økonomisk dieselmodel, der yder 75 hk og har et drejningsmoment på hele 190 Nm. Og med priser fra kr. 162.000 er den en oplagt lille pendlerbil til dem, der kører mange årlige kilometer på landevejene.
2012 starter med en vild Swift nyhed. Den nye Sport model er nemlig klar til snig-premiere under nytårsshowet. Her bydes på en dynamisk køreoplevelse med bl.a. 136 hk, 6-trins gearkasse, sportsundervogn, komplet skørtesæt, Xenon forlygter og andet lækkert udstyr som f.eks. fuldautomatisk klimaanlæg, fartpilot, sportssæder og cd-anlæg med USB og Bluetooth. Og med en pris på lige under kr. 220.000 bliver der rift om de første Swift Sport leveringer, som i disse dage lander hos forhandlerne.
Suzuki forhandlerne er klar til at præsentere Suzukis bil-økonomiske hjælpepakker og samtidig byde det nye år velkommen i weekenden den 7.–8. januar.
Her bydes der også på god stemning, og traditionen tro, på champagnegaver til de første besøgende hver dag. Og med en kampagnerente på kun 2,99% er det billigt at starte det nye år med at skifte den gamle bil ud med en ny Suzuki.
pm

Publiceret 04 January 2012 19:00