Hovedpersonerne Stina, Albert, Ruth, Børge og Fresco til snigpremiere på Søvangsgården.

Hovedpersonerne Stina, Albert, Ruth, Børge og Fresco til snigpremiere på Søvangsgården.

Søvangsgården bliver TV-stjerner i nyt program

Af
ark

Plejehjemmet Søvangsgården træder igen ind i danskernes bevidsthed, når TV2-programmet ”Ung med de gamle” løber over skærmen seks tirsdage i træk.
Her skal tre unge overnatte på plejehjemme og senere invitere tre gamle på besøg ind i deres unge verden. Alt dette for at skab et mindre gab i den stadigt voksende generationskløft.
Det første afsnit blev sendt i går aftes, men allerede dagen i forvejen var Søvangsgården af TV2 og redaktør Pelle Hvenegaard inviteret til snigpremiere.
Afsnittene var så dugfriske, at kun det første afsnit var klippet fuld og helt sammen, mens lydsporet på andets afsnit ikke var fuldstændigt. Og de sidste fire afsnit er slet ikke færdige endnu.

Ikke desto mindre var beboerne begejstrede.

- Vi håber ikke, at I bliver for skræmte af at se det første afsnit. Det er jo her, vi trækker linjerne ret hårdt op for at sætte ekstra meget fokus på kontrasterne, advarede Pelle Hvenegaard.

Men det var der ingen fare for. Beboerne og personalet – og de unge, der også er en del af programmet - skreg af grin igennem det meste af udsendelsen. Humoren er intakt på Søvangsgården. Også den selvironiske af slagsen…

Publiceret 04 January 2012 15:00