SønderjyskE har revanche til gode, når de tørner sammen med EfB i Granly Hockey Arena torsdag aften.

SønderjyskE har revanche til gode, når de tørner sammen med EfB i Granly Hockey Arena torsdag aften.

To mandskaber fulde af selvtillid skyder det nye år i gang

Datoen 25. november 2011 vil fremstå som datoen, da EfB Ishockey brød mange års forbandelse og vandt i SE Arena over selveste SønderjyskE. Det er således næsten historisk, at SønderjyskE har revanche til gode, når de to mandskaber tørner sammen i Granly Hockey Arena torsdag aften.

- Vi glæder os rigtig meget til kampen, og vi er et hold, der er på jagt efter flere sejre. Nu har vi slået SønderjyskE en gang, og vi vil rigtig gerne gøre det igen. Vi har 18 point i de seneste 10 kampe og bygger videre på selvtilliden fra de gode resultater, siger EfB-cheftræner Olaf Eller.

SønderjyskE møder som AL-Bank Ligaens suveræne tophold med fire sejre i træk. En kamp i kampen bliver opgøret om at være ligaens mest farlige angrebsduo. EfB Ishockeys nordamerikanske duo, Jordan Smotherman og Simon Ferguson, fører knebent med sammenlagt 74 point foran SønderjyskEs Christoffer Kjærgaard/Kim Lykkeskov med 72 point. EfB-træner Olaf Eller anskuer det dog ikke så enkelt.

- SønderjyskE har sine scoringer spredt ud over langt flere spillere, og senest mod Odense Bulldogs var det kæden med Matejic, Cook og Hancock, der stod for alle fire mål. Vi har heldigvis også selv flere kæder, der kan score mål. I 5-2-sejren i Herning scorede kæden med Noonan, Esben Nielsen og Kasper Gommesen tre af målene, siger Olaf Eller.

I det seneste opgør i Vojens plaffede SønderjyskE-spillerne løs med 60 afslutninger uden at kunne score mere end et mål. EfB Ishockeys vilje og taktiske disciplin fra den kamp bliver nødvendig for at levere en ny overraskelse.

Olaf Eller konstaterer, at den unge back Rasmus Vad Christensen gik ind og erstattede den fortsat karantæneramte Mike Egener og gjorde det flot mod Herning Blue Fox lige før nytår. Dermed stiller han med samme trup i den første kamp i det nye år, altså fortsat uden de tre U20-landsholdspillere, der spiller A-VM i Canada. 

EfB Ishockeys trup til kampen i AL-Bank Ligaen mod SønderjyskE torsdag den 5. januar kl. 19.00 i Granly Hockey Arena:  

Målmænd: Christian Møller og Nicolaj Henriksen

Backs: Phillip Bruggisser, Kevin McLeod, Casper Santanen, Nicklas Hansen, Rasmus Vad Christensen og Andreas Pedersen.

Forwards: Jordan Smotherman, Simon Ferguson, Esben Nielsen, Coleman Noonan, Sune Hjulmand, Anders Førster, Kasper Gommesen, Tommi Laine, Mark Mieritz, Michael Binderup, Lasse Bang, Morten Dalgaard og Daniel Lundvald Nielsen.

Publiceret 04 January 2012 14:00