Vind billetter til wellness aften i Helle Hallen

Som et lyspunkt i den kolde og sure tid i begyndelsen af året kommer de dejlige tilbud om en aften med personlig forkælelse for krop og sjæl.

Af
Kim Schou

Mange inviterer deres kære eller gode venner med til en hyggelig aften, hvor man kan slappe helt af fra hverdagens stress og jag. I løbet af en wellness- eller kurbadsaften nyder man kokkens dejlige mad i form af en lækker tre retters menu efterfulgt af kaffe og kage. Hertil kan købes drikkevarer med forskellig styrke afhængig af den enkeltes lyster.
For at gøre aftenen fuldendt køber de fleste kurbadsgæster en velværebehandling – det kan være en omgang massage, zoneterapi eller mudderbad. I løbet af aftenen kan man kvit og frit deltage i saunagus, hvor hallens ekspert på området fortæller små søde historier, mens gæsterne sveder i saunaen, hvor liflige dufter tilsat olier og salte yderligere forsøder tilværelsen i varmen.
Enkelte tager sig - ind imellem herlighederne – en afslappende svømmetur i bassinerne eller lader boblerne i spaen massere muskler og led. Ofte ses også par, der plasker rundt i børnebassinet og bare slapper fuldstændig af i hinandens selskab.
Helle Hallen tilbyder denne skønne aften, fredag den 13. januar kl. 18:30 til 23:00, til en særpris på 698 kr. for to personer og to velværebehandlinger. Se nærmere om arrangementet på hallens hjemmeside www.hellehallen.dk. Tilmeld jer på post@hellehallen.dk. Eller få yderligere oplysninger på tlf. 7519 5111. Snyd ikke jer selv for en sådan oplevelse.

Konkurrence

Du kan nu vinde et adgangskort til en værdi af 245 kr. pr. stk. Vi sætter tre på højkant.

Helle Hallen fejrer jubilæum i 2012 – hvor mange år er det siden at hallen blev indviet?
a. 10 år
b. 40 år
c. 100 år
Send dit svar til varde.konkurrence@lokalavisen.dk senest den 14. januar. Vinderne får direkte besked.

Publiceret 04 January 2012 15:00