På disse kanter er vi vant til lidt blæst. Alligevel blev en bilist overrasket ef en kastevind på Forum Hovedvej og endte en tur i grøften.

På disse kanter er vi vant til lidt blæst. Alligevel blev en bilist overrasket ef en kastevind på Forum Hovedvej og endte en tur i grøften.

Fra politirapporten:

Bilist røg i grøften på grund af kastevind

Selv om storme ikke er uvant på disse kanter, så blev en bilist alligevel noget overrasket, da vedkommende i går kom kørende på Forum Hovedvej klokken 19.58.  Bilisten kørte i sydgående retning, da bilen pludselig blev ramt af en kastevind. Bilisten mistede herredømmet over bilen og endte i grøften. Vedkommende blev herefter undersøgt på skadestuen og dernæst udskrevet. 

Der er begået hærværk på Mosevangen klokken 02.15 natten til onsdag. Her er der smidt en sten gennem et vindue til huset. Da beboerne ikke har mistanke til nogle, bliver det kategoriseret som hærværk.

En stribe af indbrud hærgede i går Esbjerg og omegn. 
I Storegade er der mellem klokken 11.15 og 14.00 begået indbrud, hvor man har brudt en terrasedør op. Ved indbruddet har man snuppet ph-lamper, en computer og nogle smykker.
Der har desuden været indbrud i Tjæreborg på Jens Kusks Vej mellem klokken 16.30 og 18.30 i gpr. Her er et vindue opbrudt, hvorefter alle rum er gennemrodet. Man har taget et smykkeskrin og tømt det.
På samme Jens Kusks Vej er der i et andet hus forsøgt brækket et vindue op, men uden held.
På Sneumvej i Tjæreborg er der ligeledes anmeldt et indbrud klokken 18.15. Igen er der opbrudt er vindue, men da gerningsmanden blev overrasket at husets beboer, er der intet stjålet. Der er desværre heller intet signalement af gerningsmanden.
Der har været indbrud hos Ungdomsbo på Nygaardsvej mellem klokken 23.14 og 23.57 i går. Her er et vindue aflistet, hvorefter man har gennemrodet flere skabe åbnet, men umiddelbart intet stjålet.
Et snedkerfirma på Darumvej har mellem klokken 17.30 i går og 7.00 i morges været udsat for indbrud. Man har knust et vindue til en port til værkstedet, hvorfra man stjålet værktøj.

Publiceret 04 January 2012 11:30