Elitebold på skoleskemaet

Tønder distriktsskole tilbyder håndbold og fodbold på højt niveau i det kommende skoleår.

Af
Af René Holm

Tirsdag den 24. januar 17.00 – 18.00, afholder Tønder distriktsskole infoaften i festsalen på Tønder Overbygningsskole, Skolevej 9.
Tilbuddet er åbent for alle elever i hele Tønder Kommune, der ønsker at blive bedre til enten fodbold eller håndbold. Tilbuddet henvender sig ikke kun til få udvalgte elever.
For at sikre at eleven har krop, fysik og mental styrke til at gennemføre forløbet foretages der en fysiologisk screening. Her bliver der tjekket for om elevens krop kan holde til den øgede træning og belastning.
Foruden bliver der afholdt personlige samtaler, det for at se om eleven er motiveret og indstillet på at yde en ekstra indsats på en seriøs måde.
De grundlæggende forudsætninger og forventninger til eleven er at han/hun går positivt ind i de ekstra udfordringer skemaet for ? Elitebold? deltagerne rummer. Eleven er elev på Tønder distriktsskole som alle andre elever og deltager på lige fod med de andre elever i blandt andet sociale arrangementer, lejrskoler og ekskursioner.
Forudsætningerne vil der blive informeret om på infoaftenen, ellers kan de læses på www.ds.t.dk, her står også hvordan eleverne kan ansøge om at komme i eliteidrætsklasserne.

Publiceret 11 January 2012 15:00