Karina Løvendahl venter som den første i køen foran Inger K torsdag morgen. Hun går efter en taske, der er sat ned fra 1.600 kroner til 300 kroner.

Karina Løvendahl venter som den første i køen foran Inger K torsdag morgen. Hun går efter en taske, der er sat ned fra 1.600 kroner til 300 kroner.

Et godt tilbud i kulden

Af
Rune Weitling

Med en temperatur på under fem grader og en vind, der blæste med over 15 meter i sekundet, skulle man mene, at det ville være en kold oplevelse at sidde på en trappesten foran Inger K klokken 7.45 i bælgmørke en torsdag morgen.

Men med en kande kaffe, en bog, uldsokker samt med tanken på den taske, der hænger i forretningens vindue og er sat ned fra 1.600 kroner til 300 kroner, så går det nok. Det synes Karina Løvendahl fra Esbjerg i hvert fald.

- Det er blevet sådan en halvårlig begivenhed, at jeg kommer herned, når der er de her super tilbud. Men ham derhjemme synes vist, det er lidt fjollet, griner Karina Løvendahl og tilføjer, at hun finder ordningen, hvor den første i køen får lov at vælge først af tilbudsvarerne i vinduet glimrende.

Cirka fem andre venter med Karina Løvendahl i mørket denne torsdag morgen, og man behøver vist ikke være raketfysiker for at regne ud, at de alle er kvinder.

- Sådan er det vist bare. Nogle tager fri fra arbejde for at komme herned. Selv arbejder jeg på skiftende tider, så jeg havde heldigvis fri i dag. Jo, måske det er lidt fjollet, men priserne er altså gode sååå, griner Karina Løvendahl i kulden.

Publiceret 11 January 2012 10:15