Få styr på ski og smøring

Smørekursushos Bjergkæden i Køge torsdag den 12. januar kl. 19.00.

KØGE: Klog af de sidste par års vintre har Bjergkæden i Køge rustet sig til, at sneen skal falde. Friluftsbutikken i Vestergade var sidste år en af de få butikker på Sjælland, der havde langrendsski tilbage, da man nåede januar måned, og igen i år er butikken klar til at hjælpe ivrige langrendsløbere.
- Vi har fyldt butikken med ski, stave, bindinger, støvler og tilbehør, så ingen går forgæves, siger Henrik Hansen fra Bjergkæden.
- Rigtig mange er blevet interesseret i, at investerer i egne ski, nu da der også har været mulighed for, at bruge dem herhjemme. Især er de smørefri ski blevet populære. Men for dem der selv vil styre smøring, har vi lavet en aften, hvor folk kan komme i butikken og deltage i et gratis smørekursus, slutter Henrik Hansen.
Smørekurset afholdes i morgen, torsdag den 12. januar fra kl. 19.00–21.00 i Bjergkædens lokaler i Vestergade 34 i Køge.
På kurset vil Henrik Hansen fra Bjergkæden gennemgå rengøring af skiene, grundvoksning, pålægning af glide- og fæstevoks til turen samt reparation af ridser i sålen og vedligeholdelse af skiene.
Der vil denne aften selvfølgelig også være nogle gode tilbud til alle deltagere. Kurset er gratis, men tilmelding er nødvendig på tlf. 5665 2345 eller mail info@bjergkaeden.dk.
Se mere på www.bjergkaeden.dk.
 
pm

Publiceret 11 January 2012 08:45