Foråret er fyldt med aktiviteter på bibliotekerne

Vejle Bibliotekernes store forårsprogram er nu på gaden, og der er masser af topaktuelle forfattere, fremtrædende forskere, nyskabende teatertrupper og kreative ildsjæle på plakaten

Der er et hav af oplevelser for både børn og voksne på kommunens fem biblioteker her i foråret. Du kan blandt andet møde populære og topaktuelle forfattere som Christian Jungersen og Kirsten Hammann og debutanten med det lokale islæt, Tarek Omar. Du kan blive klogere på danmarkshistorien med Henrik Skov Kristensen, lederen af Frøslevlejrens Museum, og Bo Lidegaard, historiker og chefredaktør for Politiken.
Du kan lære at flette tasker, strikke, opdrage din hund, få familielivet til at hænge sammen og indrette en børnevenlig have . Du kan se film og høre rockmusik, og så kan du også møde mennesker på tværs af kulturer, når bibliotekerne endnu en gang indbyder til Expat Dinner.
Også for børnene venter masser spændende aktiviteter forude. Både de allermindste og de lidt større kan godt gøre sig klar til et forår fuld af børneteater, babybongo, sørøverleg, danseworkshops, riddercamp og forfatterarrangementer med Kenneth Bøgh Andersen og Mette Finderup.
Endelig lancerer Vejle Bibliotekerne også dette forår et bredt kursusprogram for de it-lærelystne. Kurserne har især fokus på de offentlige selvbetjeningsløsninger og den verden af viden og oplevelser, som biblioteket giver gratis adgang til på internettet. Denne gang kan du blandt meget andet lære om NemID, borger.dk, billdbehandling, netsikker computer og smartphones.
Du kan hente de nye programmer for børn og voksne på alle Vejle Bibliotekerne. Alle arrangementer kan også ses på vejlebib.dk, hvor du allerede nu kan bestille billetter til hele sæsonens voksenarrangementer og kurser.

Publiceret 11 January 2012 12:00