Har "krænkeren" fra i sommer slået til igen?

Politiet i Køge søger hjælp til opklaring af flere sexuelle krænkelser i Køge inden for det seneste halve år

KØGE: I sensommeren 2011 oplevede ialt 5 kvinder i Køge at møde en mulig "serie-befamler" efter mørkets frembrud. Alle fem tilfælde, der skete inden for en periode på ca. halvanden måned, fandt sted i den nordlige ende af Køge centrum.
Tirsdag aften kom turen så til en 18-årig kvinde, der i Nørregade pludselig blev befølt på ballerne af en efter signalementet mørklødet mand, midt i 30'erne.
Så nu har politiet i Køge seks uopklarede sager, hvor kvinder siden vedkommende befamler slog til første gang den 4. august har  været udsat for disse afskyelige krænkelser.
Hos Midt- og Vestsjællands Politi mistænker man nu, at en serie-befamler, der krænkede flere kvinder i Køge i eftersommeren 2011 er på spil igen.
- Vi har fem uopklarede sager fra eftersommeren, hvor en mand har befamlet kvinder i et begrænset område i det centrale Køge, og det kan være, at det er ham, der er begyndt igen efter at have holdt lav profil et stykke tid, siger kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, til www.ekstrabladet.dk.
Nu håber politiet i Køge på hjælp fra offentligheden.
- Der er visse dele af signalementet, der går igen i de forskellige sager. Flere kvinder har talt om en mørklødet mand med udenlandsk udseende. Tirsdag aften havde geringsmanden fuldskæg og store firkantede briller, men begge dele kan han jo hurtigt skille sig af med. Vi frygter, at det er den samme mand og vil gerne have ham stoppet, siger Martin Bjerregaard til www.ekstrabladet.dk.
Så har du oplysninger i sagen om den formodede serie-befamler i Køge, så hører politiet i Køge meget gerne fra dig. Ring på 114.
pm

null

Publiceret 11 January 2012 13:30