Mød blandt andre Per Larsen på Living+, der finder sted i weekenden den 5.-7. oktober 2012.

Mød blandt andre Per Larsen på Living+, der finder sted i weekenden den 5.-7. oktober 2012.

Kendte personligheder på messe

En skarp debattør og en karismatisk eks-politichef er blandt indslagene på den nye messe Living+

I samarbejde med Ældre Sagen har Messe C i Fredericia til efteråret premiere på en helt ny livsstilsmesse for modne livsnydere.
Living+, som den hedder, appellerer til knap 40 procent af den danske befolkning, nemlig den aktive og voksende 50+ generation. Inden for seks temaområder - økonomi, bolig, sundhed, transport, rejser og fritid - vil de besøgende kunne finde masser af inspiration, viden, præsentationer og tilbud.
Men Living+ er meget mere end "bare" en messe. Et bredt program med seminarer, aktiviteter og foredrag er med til at skabe en totaloplevelse for de besøgende.
Blandt de kendte navne, som allerede er på plads i programmet, er journalist, forfatter og foredragsholder Lone Kühlmann samt tidligere chefpolitiinspektør ved Københavns Politi, Per Larsen.
- De repræsenterer begge to meget flot ånden på ?Living+?. Selv om de har nået en moden alder, er de i fuld fart fremad og er uhyre efterspurgte. I det hele taget har den voksende gruppe af danskere, der har rundet de 50 år, masser af power, overskud og fokus på det gode liv, konstaterer projektchef Lars Søndergaard, MESSE C Fredericia.

Lone Kühlmann

Journalist Lone Kühlmann er en skarp og humoristisk debattør, foredragsholder og forfatter. En af hendes seneste bøger bærer titlen ?Vi bliver ikke yngre - fat det!?, og det udtrykker meget præcist hendes holdning til den alders-forskrækkelse, hun observerer i samfundet.
- Stop piveriet og nyd din alder. Det er patetisk og tragisk, at klamre sig til sin ungdom, lyder det blandt andet fra Lone Kühlmann, som givetvis er leveringsdygtig i flere tankevækkende provokationer til de besøgende på Living+.

Per Larsen

Per Larsen var indtil sit farvel til Københavns Politi Danmarks nok mest kendte og populære politimand. Han var den enestående kommunikator, som kunne tackle aktivister og uromagere med et smil på læben og et utroligt overskud.
Hans livs kamp blev udspillet i 2008, da han fik konstateret kræft. Heldigvis vandt han kampen, og det siger noget om den viljestærke politimand, at han senere samme år gennemførte et halvmaratonløb.
Per Larsen er i dag tilknyttet Københavns Kommunes center for kriminalpræventivt og tryghedsskabende arbejde.

Publiceret 11 January 2012 08:00