Simon Talbot er vært på den nye ungdomsfestival OMG! i Aarhus i februar.

Simon Talbot er vært på den nye ungdomsfestival OMG! i Aarhus i februar.

OMG!

Ny ungefestival i Aarhus til februar

Af
Claus Krogh

FESTIVAL One Music Generation handler om, at unge i dag ikke bekender sig til en bestemt musikstil - de er ikke enten til hip hop, rock, pop, elektronisk eller noget femte. De lytter til god musik og er ligeglad med genrerne. Programmet på OMG! afspejler den tendens: det er ikke kun det ene eller det andet, men det hele - og det er godt. Det er temaet for festivalen - to dage med de bedste og mest interessante bands for målgruppen.
Festivalen henvender sig til alle unge i hele landet, som er medlem af en fritidsklub eller ungdomsklub eller går i ungdomsskole. Tilmelding og billetsalg foregår via hjemmesiden www.omgaarhus.dk gennem en klub- eller ungdomsskolemedarbejder. Man kan ikke købe billet til arrangementet, hvis man ikke går i klub eller ungdomsskole.

Simon Talbot er vært

Musikken er i centrum - og dette understreges ved at vi flytter aftenens koncerter til Aarhus' fedeste spillested: VoxHall. Det er en 100% autentisk koncertoplevelse med fantastisk lys og lyd, der vil møde de unge - og da VoxHall har flere krinkelkroge og niveauer i salen, vil der være indrettet med hyggekroge, hawaiibar og meget andet. Der vil være nok at give sig til, også hvis det ikke lige er yndlingsbandet, der er på scenen.
Programmet for fredag og lørdag er koncerter med hitreggae med Wafande, hipster hop med Kidd, garagerock med The Blue Van,topreggae med BliGlad, rap med Flødeklinikken og pop med Xander. Der er standup med Simon Talbot, værten er Jøden og hus-DJ er Bang Bang.
Datoerne fredag d. 3. og lørdag d. 4. februar. OMG! sørger for overnatning til de udenbys gæster. Lørdag eftermiddag vil Aarhus egne unge lave aktiviteter for alle unge forskellige steder i midtbyen.

Fakta:
One Music Generation bliver Danmarks største festival kun for ungdomsklubber og ungdomsskoler.
Foreningen bag One Music Generation består af ledere fra Fritids- og Ungdomsskoleområderne i Aarhus Kommune.
Unge fra ungdomsklubberne har været til at bestemme indholdet og forme programmet til festivalen.

Publiceret 11 January 2012 06:00