Køges basketherre lægger ud med en skæbnekamp imod Aarhus BF. (Arkivfoto: JCJ).

Køges basketherre lægger ud med en skæbnekamp imod Aarhus BF. (Arkivfoto: JCJ).

Køge lægger ud med skæbnekamp

Af
Af Martin Van Dijk

BASKETBALL: Efter en kort julepause skal Køges basketherre i 1. division igen i aktion i weekenden, hvor det lokale tophold på hjemmebane tager imod Aarhus BF.
Der er lagt op til en tæt og intens dyst, da begge hold har erobret 16 point indtil videre i sæsonen, og dermed er det også nummer fire fra Køge mod nummer fem fra Aarhus.
Vinderen af kampen bider sig fast i toppen, mens taberen mister vigtigt terræn til de absolutte tophold på de tre øverse placeringer.

For og imod

Køgenserne vandt det første indbyrdes opgør, og dermed har holdet opskriften på, hvordan aarhusianerne skal besejres, og det taler for en sejr til hjemmeholdet.
Aarhus BF er dog inde i en god stime med tre sejre i træk, mens resultaterne har været lidt mere svingende for Køge Basketball klub på det seneste, hvor det i den sidste kamp før jul blev til et nederlag til Stevnsgade, og holdet har tabt to ud af de fire seneste kampe efter en suveræn start på sæsonen med fire sejre i de første fem kampe og en placering helt i toppen af tabellen.
Så der er lagt op til et brag af en kamp i Køge hallerne lørdag den 14. januar klokken 14.00.

null

Publiceret 14 January 2012 12:00