For to måneder siden underholdt en veloplagt Richard Møller Nielsen til Boldklubbens Venners årsmøde i Køge. Nu er det HB Køges netværksklubber der får fornøjelsen af at lytte til

For to måneder siden underholdt en veloplagt Richard Møller Nielsen til Boldklubbens Venners årsmøde i Køge. Nu er det HB Køges netværksklubber der får fornøjelsen af at lytte til "Ricardo" når han med masser af humor fortæller om EM-triumfen for snart 20 år siden. (Foto: JCJ)

Netværksklubberne møder "Ricardo"

FODBOLDTRÆF: Rækken af Netværksklubber i HB Køge - hvor Møns FK og Vordingborg IF netop er kommet til som seneste nye medlemmer, er indbudt til et træner-inspirationskursus, hvor der bl.a. skal arbejdes med stationstræning og med elitetrænerne fra HB Køge som inspirator.
De trænere fra Netværkslubberne der tilmelder sig trænerdagen har derfor muligheden for at blive inspireret af Superligaens trænerne Tommy Møller Nielsen, Per Frandsen, Lars Bjerring og de dygtige udviklings-trænere som er ansat i klubben på U/17 og U/19 eliteniveau.
Det vil ske på et trænerkursus lørdag den 25. februar på Køge Stadion.
- Ved selv at prøve øvelserne lærer du bare meget bedre selv at videreformidle til dine spillere. Vi har ikke opfundet fodboldspillet her i HB Køge, men vi har en meget teknisk tilgang til træningen, og vore øvelsesvalg kan bruges bredt til ungdom- og seniorspillere, siger HB Køges Superliga cheftræner Tommy Møller Nielsen i indbydelsen til Netværksklubberne.
For at lave et ekstra spændende input til dagen har HB Køge bedt selveste Richard Møller Nielsen om at komme forbi. Richard Møller Nielsen vil berette historien om det historiske EM guld i 1992 til Danmark. Mere fantastisk fortælling findes ganske enkelt ikke, og enhver fodboldelsker bør simpelthen kigge forbi.
Efter træning, frokost og foredrag, får deltagerne mulighed for kl. 13.00 at overvære træningskampen mellem HB Køge og Esbjerg fB på kunstgræsbanen på Køge Stadion.
pm

Publiceret 14 January 2012 17:15