Backseat klar til at servere klassisk rock'n'roll for publikum i Køge.

Backseat klar til at servere klassisk rock'n'roll for publikum i Køge.

Rock'n'roll i årets første koncert på Bygningen

Backseat med Ivan Pedersen i front giver koncert i Køge fredag den 10. februar.

KONCERT: Bandet Backseat med Ivan Pedersen i front er tilbage på Bygningen i Køge fredag den 10. februar.
2012 er året hvor Backseat kan markere sit 20 års jubilæum. Bandets første album "Wind Me Up" kom i 1992, og har solgt platin ifølge nutidens salgsrammer for det fine metal.
Gennem de mange år siden denne debut er det - trods indlagte pauser til medlemmernes andre projekter - blevet til i alt seks albums, og den 1. marts i år er den planlagte udgivelsesdag for denne danske rock'n'roll survivors nye dobbelte album.
Det er en værdig markering af et langt forløb i klassisk dansk rock, hvor kvalitets-overlæggeren har været sat pænt højt. Albummet indeholder blandt andet den seneste single, "King of Sorrow" samt 10 nye sange og genindspilninger af 10 udvalgte sange fra bagkataloget, der hver især har markeret sig gennem de 20 år.
Backseat spiller stadig den håndholdte guitarbaserede rock, man kender så godt fra deres mange koncerter og udgivelser. Med Ivan Pedersen i den vokale front er der lagt op til både fest, ballade, alvor og rock'n'roll, når Backseat går på scenen på Teaterbygningen.
Backseat består i 2012 af bandets tre grundlæggere, Helge Solberg, Søren Jacobsen og Ivan Pedersen, samt Henrik Askou og Martin Jønsson.
Billetter til koncerten kan købes på Teaterbygningen, Visit Køge eller via www.billetlugen.dk.
mr

null

Publiceret 14 January 2012 13:45