SE BILLEDERNE:

Henne Kirkeby Kro hædret ved nytårskur

Den traditionsrige nytårskur i Varde blev lidt af et tilløbsstykke med 282 deltagere.

Af
Kim Schou

Deltagerantallet var 50 mere end sidste år og målet næste år er nu 300 deltagere.
Borgmester Gylling Haahr fortalte i sin tale om året der var gået og kommunens visioner for det næste år. Det var inden næste dags offentliggørelse af Vestas Towers lukning i Varde.
Traditionen tro blev der holdt tale af formanden for Varde Erhvervs- og Turistråd, Vagn Jørgensen, der afsluttede sin tale med at hædre et firma med årets initiativ- og iværksætterpris med disse ord:
"Siden efteråret 2008 har de nye ejere investeret betragteligt i en ekstravagant og omfattende renovering, udvidelse og tilbygning hvor alt går op i en smagfuld højere enhed med fokus på detaljen og ufravigelig kvalitet, og der er betydelige planer om yderligere investeringer og udvidelse af virksomheden.
Virksomhedens ledelse gør en ihærdig indsats på at udvikle unge talenter. Stedets elever og medarbejdere inspireres og indhenter viden og inspiration fra andre steder med samme ophøjede kvalitetsmål, og dens elever og medarbejdere er altid med i front ved konkurrencer inden for deres fagområde.
De nye ejere og det unge team af 18 perfektionistiske, ambitiøse, og virtuose medarbejdere har således på godt 4 år taget virksomheden til nye højder, og gjort den yderligere internationalt kendt, anmelderrost og prisvindende. Virksomheden er således blevet et lille overdådigt og luksuriøst paradis på jord i et natursmuk hjørne af Danmark, der tiltrækker kvalitetsbevidste livsnydere fra ind og udland.
De fleste har nu nok gættet at der er tale om Henne Kirkeby Kro".
Initiativ- og Iværksætterprisen består af et diplom, en statuette udført af en lokal kunstner og en kontant præmie på kr. 10.000.

Publiceret 14 January 2012 09:00