Fuld fokus på solceller

VVS Søberg belyser solenergi fra alle vinkler

Af
Peter Rasmussen

I takt med at energipriserne stiger og miljøbevidstheden gør det samme, øges interessen for solcelle-energi. Samtidig har teknologien gjort nye landvindinger, som gør denne energiform meget interessant for private forbrugere.
Men der rejser sig mange spørgsmål, når man overvejer at anskaffe et solcelleanlæg. Hvordan påvirker det husets pris, hvorledes kan jeg finansiere det, findes der fradragsregler og meget mere.
For at skabe lys over solcellerne inviterer VVS Søberg til et informationsarrangement den 26. januar klokken 19.00 på Lysbjergvej 6 i Hammelev. Her vil en repræsentant fra SKAT fortælle om fradragsregler, en ejendomsmægler vil fortælle om påvirkningen af ejendomsprisen, en arkitekt vil fortælle om mulighederne for at optimere boligens klimaskærm, en revisor vil fortælle om afskrivningsregler, en repræsentant for et pengeinstitut vil fortælle om finansieringsmuligheder og endelig vil en repræsentant for producenten fortælle om forskellige muligheder.
Man tilmelder sig arrangementet ved at kontakte Ole Daugaard på telefon 70226160 eller old@soeberg.dk.
- Tilmelding er efter "først til mølle" princippet. Så det er bare med at få sig tilmeldt, siger direktør hos VVS Søberg, Kent Nielsen.

Publiceret 16 January 2012 05:00