"Oprørsudsalg" står der i vinduerne hos Netto i Torvebyen i Køge. Dette ord har mange formentlig i forbifarten forvekslet med "ophør".... (Foto: JCJ).

Netto i Torvebyen får fast søndagsåbent

KØGE: Butikken har den seneste tid været rygtet lukket, hvilket er langt fra korrekt, og også har været dementeret af Carsten Hadsbjerg fra Nettos udviklingsafdeling.
Der er pr. 1. januar ansat ny butikschef som har rigtigt mange års erfaring, samt der er tilføjet en salgsleder som lige er kommet tilbage fra barsel, også med mange års erfaring fra detail handel, og uddannelse inden for samme.
- Derudover begynder butikken pr. 22. januar at have fast søndags åbent i butikken fra kl. 9-18, og vil også have åbent alle helligdagene i foråret, så Køge by får mulighed for at handle discount alle ugens dage. Alle nye spot varer fra kataloget er til salg fra søndagen, og kunden kan derfor i denne butik handle spot varer, som først udbydes til salg mandag i de andre Netto butikker, oplyser distriktschef Michael Staxen.
Michael Staxen forventer sig meget af søndagene, da der her er mulighed for at give kunderne en bynær indkøbsmulighed, samt at de P-plads problemer der kæmpes med i hverdagene ikke bør være et problem lige netop om søndagen.
pm

Netto i Torvebyen holder fremover åbent hver søndag fra kl. 9-18. (Foto. JCJ).

Netto i Torvebyen holder fremover åbent hver søndag fra kl. 9-18. (Foto. JCJ).

Publiceret 16 January 2012 17:15